A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mesterhármast ért el a Zünd az EDP Awardson

A svájciak hármat is hazavihettek az Európai Digitális Nyomda Szövetség (EDP) rangos díjaiból, amelyeket 21 szakmai magazin stábja ítél oda az arra érdemes gyártóknak. A gála végén a Legjobb munkafolyamat-megoldás, a Legjobb robottechnológia és a Legjobb háttértámogató eszköz üvegplakettjével villoghattak a cégvezetők.

 „Kivételes know-how-jának és tanácsadó szakértelmének hála, a Zünd a komplett megoldások szolgáltatójává nőtte ki magát a munkafolyamatok vágásában és kidolgozásában, illetve az automatizálásban” – kommentálták a sikert. A vállalat közleménye rávilágít: a szoftvermegoldások széleskörű előnyei, valamint a kivételes ár-teljesítmény arány elismeréseként az EDP szakértői a „Kategóriája legjobbja” kitüntetést is nekik adományozták.

A Legjobb munkafolyamat-megoldás címmel kitüntetett PrimeCenter az automatizálást szolgálja, és egyfajta vezérlőközpontként bábáskodik a nyomtatási és vágási feladatokra írt fájlok felett.

- Hirdetés -

A Legjobb robottechnológia díját a Pick&Place nevű interfésszel érdemelték ki. Ez a szoftver a Zünd Cut Centre-ben nyit meg új lehetőségeket, és a munkadarabok teljesen automatizált eltávolítására fejlesztették.

A Legjobb háttértámogató eszköz épp az előbbi programhoz kapcsolódik, Visualising Option néven. Ezzel a megoldással digitális címkét adhatunk az egyes tárgyaknak, ezzel a kijelzőkön jól és távolról nyomon követhető, hogy melyik objektum melyik munkafolyamathoz kapcsolódik.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display