A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Leugrik a tigris az óriáskivetítőről!

A Samsung néhány nappal a legnagyobb éves eseményének számító Galaxy Unpacked 2022 előtt indított szemkápráztató háromdimenziós nagykivetítő-kampányt, amivel okostelefonjai gyenge fényviszonyok között is kiváló teljesítményű fotótechnológiáit hirdette. A döbbenetesen látványos videó sztárja egy animált tigris volt. A ragadozót nyilván éjszaka is éles látása miatt választották „kampányarcnak”.

A digitális 3D kijelzőkre tervezett „Tiger in the City” reklámot a világ öt legvibrálóbb városának (New York, London, Dubai, Kuala Lumpur, Szöul) legfrekventáltabb pontjain sugározták. A digitális korlátokat ledöntő nagymacska üzenete egyértelmű: az újgenerációs készülékek sosem látott fejlesztéseket kapnak az éjszakai fotózáshoz.

A cég forradalmi kampányáról szóló közlemény kifejti: a tigrissel a Samsung elmúlt tíz, rendkívül innovatív évére is utalnak. Úgy tartják, hogy ebben az időszakban végre felhagytak a biztonsági játékkal, és az új hozzáállás világtrendeket formáló fejlesztéseket eredményezett az okostelefonok piacán. A tendencia legfrissebb termékeit néhány napja mutatták be, a Galaxy Unpacked 2022 eseményen.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!