A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Különleges együttműködés a jövő reklámja érdekében

Az Aspex Eyewear – amely egy kanadai székhelyű, Észak- és Közép-Amerikában, a Karib-térségben és Európában is jelen lévő szemüveg- és napszemüveggyártó vállalat – a Vistar Mediával, egy globális digitális otthoni hirdetési technológiával foglalkozó céggel kötött megállapodást, hogy egy 13 hetes multicsatornás DOOH-kampánnyal népszerűsítse márkáját Észak-Amerikában, amely a TurboFlex technológiát népszerűsíti – olvasható a Digital Signage Today összefoglalójában.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Vistar Mediával együttműködve valósíthatjuk meg DOOH-kampányunkat, közvetlenül a 65. GRAMMY-díjátadóval és a GRAMMY Gift Lounge-gal való együttműködésünk nyomán” – mondta Félix Sidès, az Aspex Eyewear Group alelnöke. „A célközönség és megbízható mérési lehetőségek lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan kapcsolódjunk az érdeklődőkhöz Észak-Amerika-szerte. Értékeljük a kampány hatását, és a következő szintre fejlesztjük az egyre szélesebb körű marketingstratégiánkat.”

A TurboFlex technológia magába foglalja az Aspex által a világ első 360 fokos zsanérjaként forgalmazott termékét és a kampány angol és francia nyelvű tartalmait, valamint statikus és videós tartalmakat tesznek majd közzé kiskereskedelmi egységekben, egyetemeken, mozikban, taxikon és más helyszíneken, a ROI fejlődése érdekében a hirdetést használva.

„Mindig öröm a csapatunk számára egy komplett észak-amerikai kampányt véghezvinni, még inkább akkor, ha egy olyan márkával dolgozunk együtt, mint a TurboFlex, amely osztozik a gazdag kreativitás és az innovatív technológia ötvözése iránti szenvedélyünkben” – mondta Scott Mitchell, a Vistar Media kanadai ügyvezető igazgatója.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!