A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Két új nyomtatófej az EPSON-tól

Az EPSON bejelentette, hogy egy új PrecisionCore nyomtatófej-sorozatot fejlesztettek és fognak bemutatni, amely lehetővé teszi, hogy még szélesebb körű ipari és egyéb digitális nyomtatási környezetet fedjenek le, például jelölés/kódolás, feliratok és számos egyéb funkció a nyomtatott elektronika területén.

A vállalat a 2023 áprilisában kezdődő pénzügyi évük első felétől kezdi meg a két új, solvent tintákat alkalmazó nyomtatófej-modell értékesítését. A friss I3200(8)-S1HD és az S800-S1 az ipari szférákban is használt tinták széles választékával kombinálva is működik.

A hagyományos festékanyagok mellett a két új EPSON nyomtatófej az olajalapú, oldószeres és más típusú tintákkal is alkalmazható a digitális nyomtatási felhasználásban a termelés során. Az EPSON I3200(8)-S1HD akár nyolc különböző színű tintát is képes kezelni, és akár 1200 dpi felbontást is biztosíthat, lehetővé téve a nagy felbontású képek megjelenítését. Az S800-S1 pedig csak egy chippel van felszerelve, kompakt kialakítása segít a termelékenység javításában az olyan nyomtatási terekben, ahol a hely korlátozott vagy szűkös.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display