A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Igényesség már a poszterek számára is

Az információkihelyezés legpraktikusabb módját már számos alkalommal bizonyította a DURAFRAME®. Az üzle­tekben, irodákban, kirakatokban gyakran láthatunk egyszerűen kifüggesztett papírlapokat, amelyek amellett, hogy egyáltalán nem tartósak, még esztétikusnak sem mondhatók. A kis méretű információk kihelyezése terü­letén már igazolta létjogosultságát a DURAFRAME®, de most a nagyobb méretű poszterek számára is igényes megjelenést biztosít. A DURABLE gyártó által már jól ismert tulajdonságokkal rendelkezik ez a megoldás is, ugyanis gyorsan és könnyedén cserélhetők benne a dokumentumok a zárófelületnek köszönhetően. Egysze­rűen felhelyezhetők szögek, cellux és egyéb eszközök használata nélkül.

„A reklámdekorációs iparágat számos termékünkkel tá­mogatjuk” – mondja Kovács Anikó, a DURABLE GmbH területi vezetője. „Többek között a poszterek kihelyezé­sét is esztétikusabbá tehetjük. „A DURAFRAME® infoke­ret az A4-es és az A3-as méret mellett már A1, A2, B1, B2 kivitelben is kapható, minden sima beltéri felület­re – például ajtókra, szekrényekre, üvegre és falakra. A ragasztószalagos rögzítés a legtöbb esetben nyomot hagy a kihelyezett papírlap eltávolítását követően, ám a mi megoldásunk áthidalja ezt a problémát. Az infor­mációk és poszterek kihelyezése még soha nem volt ennyire egyszerű és egyben látványos.”

INFOKERETEK BŐ VÁLASZTÉKA

A DURABLE számos különböző megoldással rendelke­zik, a DURAFRAME® infokeret az egyik legnépszerűbb termék ezek között. A1, A2, A3, A4 és B1, B2 méretben kapható, és minden beltéri sima felületre felhelyezhető.

A DURAFRAME® rendkívül egyszerűen felhelyezhető a felületre, csupán négy lépés szükséges az applikálás­hoz. Először is távolítsuk el a védőfóliát az eszközről, hogy megfelelően illeszkedjen a felületre. Második lé­pésként helyezzük az előre eltervezett területre. Har­madszor emeljük fel a fedőlapot, amely alá becsúsz­tatható a kívánt dokumentum. Ezt követően pedig bármilyen módosítás esetén csak ez utóbbi lépést szükséges megtenni, és kicserélni az információs lapot.

INFORMÁCIÓS KERET, AMELY ELLENÁLL A NAPFÉNYNEK

A DURAFRAME® tökéletesen megjeleníti a reklámokat és információkat a kirakatokban és az autók szélvédő­in is: a rendkívül tartós DURAFRAME® SUN infokeretek hő- és UV-állóságuknak köszönhetően alkalmasak a közvetlen napfénynek kitett üvegfelületeken való használatra. Ráadásul a fényvisszaverődés-mentes fó­lia ragasztó nélkül tapad, és nyom nélkül eltávolítható. Az olyan tartalmak, mint a poszterek vagy a nyitvatartá­si idő a mágneses rögzítésnek köszönhetően könnyen cserélhetők, és az üveg mindkét oldalán olvashatók.

TEXTIL FELÜLETEKEN IS ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS

A DURABLE minden esetben széleskörű kutatást végez a célközönségükről és felhasználóikról. Így született meg a DURAFRAME® GRIP, amely a keret hátoldalán található tépőzárak segítségével rögzíthető, ezzel le­hetővé teszi az információk és folyamatok strukturált megjelenítését és vizualizálását textilfelületeken. Ide­ális textiltáblákon, textilfalakon, térelválasztókon és akusztikus paneleken való használatra.

SPECIÁLIS, ÉRZÉKENY FELÜLETEKEN

Ha rövid távú megoldásokat keresünk, viszont muszáj az információt kihelyezni, arra szintén van megoldása a DURABLE vállalatának. A DURAFRAME® WALLPAPER speciális ragasztócsíkokkal lehetővé teszi az informá­ciók megjelenítését tapétán, fán és a legtöbb műanya­gon. Ideális rövid távú használatra, amely után az infokeret maradványok és a felület károsítása nélkül eltávolítható.

MÁGNESESSÉG A FÉM FELÜLETEKHEZ

Az infokeret hátoldalán található mágneses csíkok­nak köszönhetően különösen könnyen rögzíthetők a dokumentumok a különböző fémfelületekre. Ezáltal a DURAFRAME® MAGNETIC kiváló segítség a terme­lésben a fontos értesítések és információk számára a dolgozók tábláin, lean-kockákon, fémszekrényeken, dróthálós dobozokon vagy gépeken.

A DURABLE szakemberei szerint a veszélyre és foko­zott figyelemre felhívó jelölések, különösen a gyártás­ban és a raktárakban, kiemelt törődést igényelnek – a gyártó ennek érdekében fejlesztette ki a kétszínű biz­tonsági előírások kihelyezésére ajánlott DURAFRAME® MAGNETIC SECURITY verziót.

A DURABLE minden esetben a magas minőséget és a könnyű használhatóságot célozza meg termékeivel és fejlesztéseivel. A DURAFRAME® infokeret evolúciója is ennek köszönhető, és már több méretben is kapha­tó, így a felhasználási köre tovább bővülhet.

durable.hu

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!