A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Hétköznapi helyiségek színessé tétele reklámdekorral

A szürke hétköznapok felpezsdítéséhez nagyban hozzájárulnak a vizuális élmények. Egy irodaház lépcsőházának kinézetét dobta fel a Premier Graphics nevű cég. A munkához Drytac Polar Premium Air öntapadós vinylt Interlam Pro Emerytex laminálóval kombinálva használtak. A helyiség a színes képek által színesebbé és barátságosabbá vált – írja esetleírásában a Drytac.

A szóban forgó épület egy 26 emeletes irodaház a West Hastings 601 alatt Vancouverben. A Premier Graphics azt a feladatot kapta, hogy friss hangulatot varázsoljon az egyébként unalmas lépcsőházba, amelyet az ott dolgozók aktívan használnak. Minden emeleten más-más nyomtatott természetképet helyeztek el, amelyen inspiráló üzenetek olvashatók. A dekorációnak köszönhetően teljesen más hangulatot kölcsönöztek a korábban komornak ható falaknak.

Az első nagy kihívás, amellyel a Premier Graphics csapatának szembe kellett néznie, az volt, hogy a felületek gipszkartonból és betonból készültek, míg a projekt puszta mérete – amely több mint 1600 négyzetméternyi területet fedett le – azt jelentette, hogy a vállalatnak megbízható és kiváló minőségű anyagot kellett választania. Ezenkívül a felhasznált matériáknak meg kellett felelniük a szigorú kanadai tűzvédelmi besorolásnak is.

A Drytac anyagok hosszú távú felhasználójaként a Premier Graphics számára egyértelmű volt, hogy ismét a Drytachez fordul. Ezúttal a Drytac Polar Premium Air öntapadós vinyl mellett döntöttek, Interlam Pro Emerytex laminálóval kombinálva. A vinyl egyedülálló tartós ragasztóval rendelkezik, buborékmentes felhordási technológiával, így a fali grafikát rendkívül könnyen helyezhették fel.

- Hirdetés -

A Premier Graphics az összes képet HP R1000 Plus Latex nyomtatóval nyomtatta ki, így egy lenyűgöző grafikai sorozatot kaptak, amely most a torony lépcsőházainak falát díszíti. A grafikákat 2022 késő nyarán telepítették.

„A Drytac Polar Premium Airrel való munka az Interlam Pro Emerytex laminálóval kombinálva azt jelentette, hogy látványos és egyben minőségi megjelenést tudtunk biztosítani, és olyan grafikákat szállíthatunk, amelyek tartós felületet jelentenek, ami azt jelenti, hogy a falburkolatok ki fogják állni az idő próbáját ezeken a nagy forgalmú területeken” – mondta Taylor Sellinger, a Premier Graphics vezérigazgatója, majd hozzátette: „Az ügyfélnek abszolút tetszett a kivitelezés. A projekt nemcsak az összes műszaki követelménynek felelt meg, hanem a megrendelő és az irodahelyiségek bérlői is elismeréssel nyilatkoztak róla, szerintük a grafikák megszépítették az épület egy jellemzően sötét és sivár részét.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

Kövess minket a közösségi oldalainkon is:
Sign&Display Facebook,  Sign&Display Instagram,  Print&Packtech Facebook,  Print&Packtech LinkedIn

- Hirdetés -

Sign&Display