A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Háromdimenziós panelekkel az új hallgatók bevonzásáért

A Revolution360 OOH szemet gyönyörködtető CBD-kampányt készített a Collarts művészeti felsőoktatási intézmény számára. Az installáció elkészítése során lentikuláris technológiát használtak a potenciális hallgatók bevonzása érdekében – írja az Image Magazines.

A multi-touchpoint kampány alatt Melbourne forgalmas területein több táblát alakítottak át lentikuláris technológia segítségével 3D hatást keltve, így, ahogy a gyalogosok elhaladnak mellette, megváltozik a kép.

„Vezető kreatívipari oktatási intézményként folyamatosan arra törekszünk, hogy a legegyedibb és legérdekesebb felületeken érjük el a célközönségünket” – mondta Chris Parkes, a Collarts marketing- és kommunikációs vezetője. „A szóban forgó lehetőség is ezt a célt szolgálta, lehetővé téve a főiskolánk számára, hogy továbbra is olyan úton haladjunk, amely összhangban van a márkánk képével. Olyan kreatív anyagot akartunk létrehozni, ami látványos, és arra ösztönzi a járókelőket, hogy abban az időpontban felfigyeljenek a reklámra. A lentikuláris panelek arra ösztönzik az embereket, hogy figyeljék az üzeneteket, és interakciót alakítsanak ki.”

„A lentikuláris technológia használata a Collarts kampányban közvetlenül illeszkedett az intézmény elképzeléseihez, amely a fiatal és az idősebb hallgatók és a művészeti felsőoktatás iránt érdeklődők innovatív, kreatív bevonására irányul” – magyarázta Josh Fitzgerald, a Revolution360 értékesítési igazgatója.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

Kép forrása: imagemagazine.com.au

- Hirdetés -

Sign&Display