A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Három szakvásár egyben, ami kötelező a reklámdekoros cégeknek

Újra elérkezik a várva várt szakmai rendezvény, a Stuttgartban kétévente megrendezésre kerülő TecStyle Visions, wetec és GiveADays vásárhármas, összefoglaló nevükön EXPO 4.0.

2023. március 30 – április 1. között a Messe Stuttgart a „Print. Produce. Promote“ mottóval fémjelzett három szakvására lehetőséget kínál a kiállítóinak és látogatóinak nemcsak inspiráció gyűjtésére, hanem szakmai tapasztalatcserére, valamint kapcsolatépítésre is.

Az EXPO 4.0. égisze alatt bemutatkozik a TecStyle Visions a Ceratizit Csarnokban (Halle 3) és a Halle 5-ben a, a wetec a Halle 7-ben és a GiveADays szintén a Ceratizit csarnokban (Halle 3).

20 országból, kereken 300 kiállító már jelezte részvételét. Óriási a lelkesedés részükről, hiszen ők valamennyien letették névjegyüket a „live” kiállítások mellett. És nemcsak ők csábítanak sokrétű portfóliójukkal Stuttgartba, ugyanis a szakmai látogatók már most érdekes és látványos keretprogramnak, valamint különleges bemutatóknak nézhetnek elébe.

TecStyle Visions: a textilnemesítés világának szíve

www.tecstyle-visions.com.

A Ceratizit Csarnokban (Halle 3) és Halle 5-ben található TecStyle Visions az európai textilnemesítés világának vezető rendezvénye és szíve. 20.000 négyzetméteres kiállítói területen várják a nemzeti és nemzetközi vállalkozásokat, hogy a textilnemesítéssel összefüggő valamennyi terméküket felvonultassák.

Bemutatásra kerülnek gépek és különböző tartozékok valamennyi textilnyomó eljáráshoz, valamint hímzéshez, flokkoláshoz és lézeres gravírozáshoz. A kiállítás portfólióját olyan neves textilvállalkozások teszik színessé, amelyek a szakmai látogatóknak a Corporate Fashion, valamint a Promotion- és Workwear területén mutatják be legújabb kollekcióikat.

Már hosszabb ideje a vásár programján szerepel a fenntarthatóság témája. A vásárlátogatók ez alkalommal is a Ceratizit Csarnokban (Halle 3) a Fair.Eco.Bio. standján tájékozódhatnak a textilnemesítés tisztességes kereskedelmének, fenntartható termékeinek és ökológiai gyártási eljárásainak témáiról, valamint saját öko-pólójukra is készíthetnek nyomatokat.

A Halle 5-ben üzemelő TecCheck Area ez alkalommal a hímzés témájával és a „Pimp your logo – Innovatív Hímzésdesign” mottóval kreatív témába kezdett. Ezen a színtéren szakemberek mutatják be azt, hogy a hímzett logó technológia és anyag révén miként lesz képes megragadni a tekintetet. Az érdeklődő vállalkozásoknak lehetőségük van céges logójukat újra értelmezni.

2023-ban ismét a vásár részét képezi a TecStyle Fashion Show. „One million colours” mottóval mutatják be a résztvevő textilgyártók kollekcióikat a Promotionwear, Workwear és Corporate Fashion területén. A vásár látogatói naponta négy alkalommal láthatják a showműsort.

wetec: a reklámdekoráció világa

www.wetec.de.

Számos nemzeti és nemzetközi vállalkozás jelentkezett a wetec-re, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat a reklámtechnológiával, digitális nyomtatással, fényreklámmal és Digital Signage témával foglalkozó szakvásáron a Halle 7-ben mutassák be. A wetec a reklámtechnológiai alkalmazások teljes spektrumát lefedi, legyen szó plotterről, digitális nyomtatóról, világító betűkről, vagy digitális hirdető- és információs rendszerekről. A látogatók már a vásár megkezdése előtt áttekinthetik a kiállítói kínálatot, mert egy kampány keretében a nyitás napjáig a wetec közösségi média csatornáin bemutatják a résztvevő üzemeket. Olyan hazai húzónevekkel találkozhatunk, mint pl. a swissQprint, Deutschland, Andreas Harmuth CNC, Inapa Complott, vhf camfacture AG, Mimaki Deutschland, vagy külföldről a Grafityp Selfadhesive Products, Imazu Publicidad, Werbetechniker.cc., The Wrap Institue (TWI).

Igy lehetőségünk nyílik már a vásár nyitása előtt betekintést nyernünk a wetec-kínálatába – mielőtt márciusban ismét élőben hallhatjuk a felcsendülő „we love to tec you!”. A szakfórum teljes programja 2023 februárjától található meg a Messe Stuttgart honlapján.

GiveADays: maradandó hirdetés

www.giveadays.com.

A GiveADays – a délnémetországi reklámajándéktárgy vásár – a Ceratizit Csarnokban (Halle 3) a hirdetőeszközök előállításával és kereskedelmével foglalkozó vállalatok számára kínál optimális platformot termékeik és szolgáltatásaik széleskörű szakmai közönség előtt történő bemutatására.

A kiállítók között nemcsak visszatérő, hanem újdonsült résztvevőket is találunk, mint pl.  Dieter Kehl, Pins & mehr, Klio-Eterna, stb.

A bemutatásra kerülő reklámtermékek felölelik az íróeszközöket, papírárut, gasztronómiai eszközöket, háztartást, szabadidőt és a sportot. Ezen túlmenően a GiveADays kiállítói portfóliói lefedik a wellness, az élelmiszer, valamint a kiegészítők és textíliák területét is.

A vásárlátogatók között az iparvállalatok reklám- és marketingfelelősei, beszerzői mellett reklámügynökségek is megtalálhatók. A GiveADays-el párhuzamosan megrendezésre kerülő TecStyle Visions tematikus átfedést és ezáltal értéktöbbletet nyújt a szakmai látogatók számára.

Vásári nyitvatartás és egyéb hasznos információk

Napi nyitvatartási idő: 9:30 – 18:00 óra között, utolsó nap 17:00 óráig

A három kiállítás egy jeggyel látogatható 2023. március 30 és április 1. között.

Napi belépőjegy EUR 26.-/fő, bérlet a három napra EUR 48.-/fő

Vásári belépőjegy kizárólag online vásárolható, és a VVS bejelöléssel ingyenes tömegközlekedést tesz lehetővé.

Előzetes regisztráció ellenében ingyenes belépőjegyhez juthatunk a következő kód megadásával:

www.wetec-messe.de/tickets

Code: WETEC23JOINUS

www.tecstyle-visions/tickets

Code: TV23JOINUS

www.giveadays.com/tickets

Code: GAD23JOINUS

A személygépkocsival érkezőknek 6.700 parkolóhely áll rendelkezésére, a nemzetközi repülőtér pedig mindössze 335 lépés távolságra van a vásárterülettől.

Szeretettel várjuk Önt!

Tervezze meg már most vásárlátogatását!

Budapesten képviseletünk, Seifert Ibolya (e-mail: seifert@interpress.hu  tel: (1) 302-7525, Stuttgartban pedig a vásár szervezői örömmel segítenek.

- Hirdetés -

Sign&Display