A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ha kiváló eredményeket akarsz elérni kül- és beltéren

A Mutoh legújabb fejlesztése az XpertJet gépcsalád, amelynek két innovatív berendezését mutatjuk be, az XpertJet 1682SR Pro és a XpertJet 1641SR Pro nyomtatókat, valamint az ezekhez használható tintákat. Magyar­országon a Tepede Hungária Kft. forgalmazásában találhatók meg ezek a magas minőséget képviselő gépek. A Mutoh a legújabb innovációkat a FESPA kiállításon fogja bemutatni, standjukon a vállalat szakemberei fognak az érdeklődők rendelkezésére állni.

„A Mutoh oldószeres nyomtatói képviselik vállalatunk legfejlettebb technológiáját” – mutatja be az újdonsá­gokat Endrédi Dávid, a Tepede Hungária Kft. ügyve­zető igazgatója. „Ezekben a berendezésekben EPSON nyomtatófejek találhatók, média tracker funkcióval ellátva, amelynek segítségével pontosan nyomon kö­vethető, hogy az adott tekercsen mennyi alapanyag maradt. Ezeken felül az automata léptetésállítás és a kétirányú nyomtatásbeállítás könnyíti meg az operá­torok munkáját.”

MINŐSÉG, PRODUKTIVITÁS ÉS ALACSONY KARBANTARTÁSI IGÉNY

A 162 centiméter széles XpertJet 1682SR Pro beren­dezést két nyomtatófejjel látták el, amely így nem mindennapi sebességre képes és a hét színnek kö­szönhetően rendkívüli hatást kelthetnek a munkada­rabok – Cyan, Magenta, Yellow, Black, LightCyan, Light­Magenta, LightBlack. A gyártótól megszokott minőség és produktivitás alacsony karbantartási igénnyel páro­sul, ami ezáltal felhasználóbaráttá teszi az új XpertJet széria minden nyomtatóját, beleértve a 1682SR Pro nyomtatót is.

Az XpertJet 1682SR Pro 35 négyzetméter/óra gyártási sebességre is képes. A kivételes műszaki paraméterek alapját a két AccuFine HD 3200 piezo nyomtatófejek képezik, amelyek kiváló csepp- pontossággal látványos eredményt produkálnak. A VerteLith RIP integrálja a Mutoh szabadalmaztatott Clear Tone Screening funk­cióját, amely a legjobb gradienseket és bőrtónusokat biztosítja teljes zajmentességgel.

Az úttörőnek számító, gyorsan száradó MS51 soroza­tú sign és display CMYK tintakészlet teljes mértékben biztonságos és gBL-mentes. Az MS51 festékek meg­felelnek a reklámszakemberek követelményeinek, ugyanis tartós megoldást jelentenek kül- és beltéri nyomatok készítéséhez.

XpertJet-1682SR

A nyomtató legfontosabb jellemzői:

 • 64”/162 centiméter széles sign és display nyomtató
 • Két darab AccuFine HD 3200 nyomtatófej
 • Biztonságos, gBL-mentes tinták
 • Kiemelkedő csepp-pontosság
 • Sebesség: akár 176 százalékkal gyorsabb az XpertJetSR-hez képest
 • VerteLith Clear Tone árnyékolás a legjobb gradienseket és bőrtónusokat biztosítja
 • Automatikus beállítási lehetőségek a folyamatos termeléshez
 • Motoros felhúzórendszerek: 30,40 és 100 kilogramm felhúzására képes
 • GREENGUARD Gold minősítés tapéta kategóriáb

A KEY POINT INTELLIGENCE ÁLTAL VÉGZETT FIELD-TESZT LEGJOBB NYOMTATÓJA

Az XpertJet 1641SR Pro berendezésről van szó, amely egy 162 centiméter széles eco-solvent nyomtató. A Key Point Intelligence által végzett Field-teszten a ka­tegóriája legjobbjaként tartják számon, a legnagyobb nyomtatási sebessége, legnagyobb színtere és legjobb színvisszaadó képessége, valamint a leginkább felhasz­nálóbarát működési elve miatt.

A Mutoh ezen nagy formátumú nyomtatója mindenre képes, amit elvárnak tőle a felhasználók. Robusztus felépítésű és megbízható berendezés, amely kiváló minőségű munkadarabokat produkál az első alka­lomtól kezdve.

Az XpertJet 1641SR modell utódja, az XPJ-1641SR-P, amelyet új AccuFine extra széles piezo nyomtatófejjel szereltek fel, így a legjobb csepp-pontosságot bizto­sítja. Az XpertJet 1682SR Pro nyomtatóhoz hasonlóan ezen berendezés esetében is a VerteLith RIP integrál­ja a Mutoh szabadalmaztatott Clear Tone Screening funkcióját, amely a legjobb gradienseket és bőrtónu­sokat biztosítja zajmentesen.

A Mutoh MS41 sign és display tinták a legmagasabb szintű GREENGUARD Gold minősítést kapták, ami azt jelenti, hogy a produktum teljes szobafedettség mel­lett használható, még olyan érzékeny környezetben is, mint az iskolák és kórházak.

XpertJet 1641SR pro

A nyomtató legfontosabb jellemzői:

 • 64”/162 centiméter széles sign és display nyomtató
 • Új AccuFine extra széles nyomtatófej
 • Új VerteLith Clear Tone Screening, amely a legjobb gradienseket és bőrtónusokat nyújtja
 • Kiemelkedő csepp-pontosság
 • Sebesség: akár 201 százalékkal gyorsabb az XpertJet 1641SR-hez képest
 • Felhasználói támogatás: automatizált funkciók növelik a hatékonyságot és a termelékenységet
 • GREENGUARD Gold minősítésű MS41 tinták – a legmagasabb szint
 • Motoros felhúzórendszerek: 30,40 és 100 kilogramm felhúzására képes

TINTA, AMELY BÁRHOVÁ HASZNÁLHATÓ

A Mutoh kiváló minőségű MS51 CMYK tintái – ame­lyek literes kiszerelésben kaphatók – költséghatékony, gyorsan száradó sign és display festékek. Ezek a bevo­nat nélküli és bevonatos hordozók legszélesebb skálá­jára való nyomtatást teszik lehetővé, bel- és kültéri tar­tós grafikák előállításához kiváló megoldást nyújtanak.

Az MS51 tinták egészségügyi és biztonsági tanúsítvá­nyokkal rendelkeznek: nem tartalmaznak semmilyen veszélyes anyagot, gBL-mentesek, és lehetővé teszik az ózonmentes nyomtatást. Így a hagyományos iro­dákban, otthonokban vagy akár kiskereskedelmi kör­nyezetekben is használhatók.

A Mutoh MS51 tinták a reklámszakemberek elvárásai­nak teljes mértékben megfelelnek, ugyanis széles mé­diakompatibilitást, egyedülálló színskálát, kiváló időjá­rás-, kopás- és vegyszerállóságot biztosítanak, emellett laminálás nélkül három évig tartó UV-állóság jellemzi őket. A nyomatok rendkívüli fényességmegőrzése ki­emelkedővé teszi e tintákat. A száradási tulajdonságok pedig lenyűgöző paraméterekkel rendelkeznek.

Tepede Hungária Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display