A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Mutoh bővíti az XpertJet Pro termékcsaládot

A Mutoh bemutatta az XpertJet 1682SR Pro nagy termelékenységre képes, kétfejes sign és display nyomtatót, amelyet a hosszútávú kül- és beltéri nyomatok előállítására, elsősorban kereskedelmi alkalmazásra fejlesztettek ki.

Az új XPJ-1682SR Pro két AccuFine HD nyomtatófejjel rendelkezik, mindegyik 3200 fúvókával, új algoritmussal és a Mutoh eredeti VerteLith RIP szoftverével, ami jelentős javulást eredményez mind a nyomtatási minőségben, mind a sebességben. Az XPJ-1682SRP alkalmas nagy kapacitású munkavégzésre, kiváló minőséget biztosít akár 35 négyzetméter/óra gyártási sebességgel is. Az új nyomtató automatikusan igazodik a feladathoz, hogy a termelés folyamatos és magas minőségű legyen.

A felhasználók számára különösen fontos, hogy a nyomtató a Mutoh új MS51 gyorsan száradó CMYK festékkészletével kerül forgalomba. A Mutoh MS51 tinták megfelelnek a reklámszakemberek szerint a beltéri és kültéri feliratozási követelményeknek, ugyanakkor nem igényelnek egészségügyi és biztonsági piktogramokat, és gBL-mentesek is, így irodai, otthoni és kiskereskedelmi környezetben egyaránt használhatók. A hagyományos festékekkel összehasonlítva ugyanazt a színskálát, kiváló fényességmegőrzést és időjárás-, kopás- és vegyszerállóságot, valamint akár három évig tartó UV-állóságot kínálnak laminálás nélkül, emellett nincs szükség további nyomtatókarbantartásra sem.

A Mutoh MS51 tinták GREENGUARD aranyminősítéssel rendelkeznek, az elismerést a „Tapéta” kategóriában szerezték meg, ami azt jelenti, hogy a nyomtatás teljes szobafedettséggel használható, még olyan érzékeny környezetben is, mint az iskolák és kórházak.

Az XPJ-1682SR Pro kétfejes nyomtató a Mutoh januárban megjelent XPJ-1341SRP és XPJ-1641SRP egyfejes modelljeinek kiegészítője.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display