A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

FESPA 2023: A Guandong, a különlegességek szakértője bejelenti a belépését a digitális textilnyomtatás világába

A Müncheni rendezvényen válik nyilvánossá a Giovanardi társaságba történő belépése

A Guandong a 2023-as FESPA helyszínét választotta arra, hogy az európai piacon is bejelentse a Giovanardi belépését a vállalatba. A 60. születésnapját a múlt hónapban ünneplő műszaki textiliák gyártására specializálódott vállalat, amelyek felhasználása az építészettől a hajózásig, a designtól a nyomdászatig terjed. A Giovanardival kötött egyezség a Guandong számára lehetővé teszi, hogy a szintetikus hordozók területén már megszerzett hírnevét európai szinten is tovább vihesse és kínálatát a vizuális kommunikáció területén új anyagokkal, kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal bővítse. A Guandong továbbra is függetlenül fog működni a már meglévő kereskedelmi hálózatán keresztül, a saját technikai és technólógiai fejlesztései mentén, amely az egyre zöldebb világ mellett a külföldi piacok felé is törekszik. 

A partnerek, akik a Fespa-n a Guandong standját – amely egy valódi POP-UP store és a belsőépítészet szükségleteit ötvöző értékesítési pont – felkeresték, nagy érdeklődéssel fogadták a bejelentést. A figyelmet különösképpen a Guandong egyebek mellett néhány olyan exkluzív megoldása keltette fel, mint a Revita Tack Puro és a textúrált Dotty Satin, illetve az új formátumú, szuper átlátszó best seller Opty-Clear.

Az eleganciát és a fenntarthatóságot ötvöző, 74 százalékban újrahasznosított anyagból készült textúrált Dotty Satin használata ajtókon és üvegfelületeken ideális. Sajátos jellemzői a gyors felhelyezhetőség és a könnyű eltávolíthatóság, amelyet a Guandong 6 hónapig garantál, ragasztómaradványok és légbuborékok nélkül. Ez egy olyan anyag tehát, amely digitálisan nyomtatható, így látványos hatású, dekoratív elemként alkalmazható üzletek, irodák üveg vagy tükörfelületein, vagy egyszerűen kivágva, elegáns és designos elemként a privacy megteremtésére.

Nyomok és maradványok nélküli eredmény érhető el a Revita Track Puro-val is. A Guandong fejlesztése kifejezetten  magas szintű felhasználásra a forradalmi, poliészterszálból készült, R13 tanúsítvánnyal rendelkező anyag falakra illetve járható padlófelületekre. “Az exkluzív Nano-Tack® technológiának köszönhetően ezzel az anyaggal elérhető a levegő teljes elvezetése, így a felhelyezés során elkerülhető a kevésbé esztétikus buborékok képződése.” magyarázza Daniele Faoro, a Guandond Sales & Marketing vezetője. “Továbbá a ragasztó vagy alapozók használatának mellőzésének köszönhetően gyorsabb a felhelyezés, ezáltal könnyebb a grafikák falakon, ajtókon és padlókon történő időszakos cseréje is.” 100 százalékban műanyag palackok felhasználásával készült Revita Tack Puro nyomtatható UV, Latex eco-solvent tintával is egy 100 százalékban ökobarát eredmény elérése érdekében. Ez a hordozó teljes joggal beleillik a GreenLife® pecséttel ellátott termékek sorába, és amely márka a Guandong környezetbarát szemléletének és ezirányú elhivatottságának tanúbizonysága az előállítás és forgalmazás különböző fázisaiban egyaránt.

Guandong

- Hirdetés -

Sign&Display