A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Esztétikus megjelenés a szakmai rendezvényeken

A professzionálisan berendezett és dekorált stand egy kifejezetten fontos marketingeszköz, amely felkelti a potenciális ügyfelek figyelmét, s új üzleti partnerek generálását teszi lehetővé. A névkitűzők, padlóállványok, prospektustartók, valamint a kihelyezett reklámanyagok igényes megjelenését biztosító DURAFRAME® keretek biztosítják az egységes és esztétikus kitelepülést.

NÉVKITŰZŐK AZ EGYSZERŰ MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ÉRDEKÉBEN

A legtöbb szakmai rendezvényen rengeteg ember vesz részt. A névkitűzők megkönnyíthetik a látogatók és ki­állítók beazonosítását, valamint a korlátozott területre való jogosultság ellenőrzését. Számos névkitűző típust különböztethetünk meg, amelyeket különböző esemé­nyeken viselhetnek a résztvevők. Egy kisebb találkozó esetében az öntapadós megoldás rendkívül népszerű, hiszen gyorsan szerkeszthető a tartalma, ami illik a kötetlen hangulathoz. Viszont az ötven főnél nagyobb létszámú eseményeken a papírbetétes névkitűzőket preferálják a rendezők. Ez lehetővé teszi, hogy az ös­szes résztvevőnek a nevét előre kinyomtassák.

A különböző látogatók közötti beszélgetés megkönnyí­tése érdekében a névkitűző modellek széles választé­kát kínálja a DURABLE. A műanyag és akril kiszerelések különböző méretekben kaphatók. A testre szabható­ság érdekében a gyártó lehetővé tette a felhasználók számára, hogy ingyenesen tervezhessék meg névki­tűzőjüket a DURAPRINT® szoftver segítségével.

AZ INFORMÁCIÓK HORDOZÓJA

Az információk kihelyezése kifejezetten fontos lehet a rendezvények során. A szakmai eseményeken sokszor a bemutatott termékekhez nem tartozik katalógus, ezért a különböző paramétereket nehéz prezentálni. A DURABLE padlóállványai többfajta funkciót is ellát­hatnak, egyrészt komplex leírásokat tartalmazhatnak a kiállított eszközről, de más szerepben is kiválóan al­kalmazhatók. Ezen kellékeket olyan tulajdonságokkal látta el a gyártó, amelyek a szakmai rendezvényeken kényelmes és esztétikus megjelenést biztosítanak a résztvevőknek. A padlóállványok különböző kisze­relésekben kaphatók, akár állítható magassággal és olvasási szöggel.

VÉGE A KÁOSZNAK A RENDEZVÉNYEKEN!

A katalógusok és a szórólapok minden vásár slágerter­mékei. A látogatók hazavihetik őket, és tájékozódhat­nak a vállalatról és termékeiről – vagy akár tovább is adhatják őket másoknak. Ennek köszönhetően a láto­gatók a vásár után is emlékezhetnek a meglátogatott vállalatra. Az előnyeik mellett viszont van egy óriási

hátrányuk is. A katalógusok és szórólapok a megfelelő rendezési elv nélkül könnyen okozhatnak káoszt a ki­állítópulton, ami rendezetlen és szakszerűtlen képet festhet a kiállítóról. A DURABLE irat- és prospektus­tartóival ez a probléma már a múlté! A német vál­lalat megoldásával a katalógusok, valamint szóró­lapok rendezetten tárolhatók a különböző szakmai rendezvényeken.

A VÁLTOZATOSSÁG GYÖNYÖRKÖDTET

A DURABLE számos megoldása közül – a változatos felhasználhatósága miatt – szinte már kiemelkedik a DURAFRAME® infokeret. Az A4-es méretben kapható termék minden sima beltéri felületre – többek között ajtókra, szekrényekre, üvegre és falakra – felhelyezhe­tő. A ragasztószalagos fixálás a legtöbb esetben nyo­mot hagy, ám a DURAFRAME® ezt a trendet is megtöri. A professzionális információmegosztás még soha nem volt ennyire egyszerű.

A DURAFRAME® egyszerűen használható a szakmai rendezvényeken is, hiszen csak sima felületre van szükség ahhoz, hogy felhelyezzük. A DURABLE meg­oldása a ragasztószalaggal vagy mágnessel rögzített papírlapok végét jelenti, ugyanis immár könnyedén biztosítható esztétikus megjelenés ezen a téren is.

A DURAFRAME® rendkívül egyszerűen felhelyezhető a felületre, csupán négy lépés szükséges az applikálás­hoz. Először is távolítsuk el a védőfóliát az eszközről, hogy megfelelően illeszkedjen a felületre. Második lépésként helyezzük az előre eltervezett területre. Harmadszor emeljük fel a fedőlapot, amely alá be­csúsztatható a kívánt dokumentum. Ezt követően pe­dig bármilyen módosítás esetén csak ez utóbbi lépést szükséges megtenni, és kicserélni az információs lapot.

durable.hu

- Hirdetés -

Sign&Display