A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A hatékony és biztonságos kommunikációért

Nem kizárólag az üzlethelyiségekben de a raktárakban, üzemekben, is kiemelten fontos, hogy a megfelelő infor­mációt adjuk át munkatársaink és ügyfeleink számára. A hatékony szervezés elengedhetetlen ezeken a területe­ken. Az egyértelmű feliratozás, a berendezések, járművek és raklapok helyének kijelölése a padlón, valamint a jól látható egészségügyi és biztonsági jelzések létfontosságúak lehetnek. A DURABLE professzionális termékpalettá­ja megoldást biztosít a hatékony üzemi kommunikációban.

AZ IDŐPOCSÉKOLÁSNAK MOSTANTÓL VÉGE!

A logisztikai zsebek és bemutatótábla-tartók lehető­vé teszik, hogy a címkék és feliratok könnyen változ­tathatók legyenek, ezáltal mindig az aktuális infor­máció jut el a munkatársakhoz, vagy a látogatókhoz. A kihelyezések az üzemekben, illetve az ügyfélszol­gálaton is hozzájárulhatnak a hatékonyság növelé­séhez. A rendkívül felhasználóbarát megoldásoknak köszönhetően a dokumentumok és címkék könnyen behelyezhetők és cserélhetők. Veszélyes területek je­lölése, folyamatokra vonatkozó információk közlése vagy a termékek egyértelmű címkézése is lehetővé válik, a cél, hogy hatékony és biztonságos legyen a munkavégzés. A DURABLE termékportfóliója rend­kívül széles, a professzionális megjelenést biztosító DURAFRAME® informáicós kerettől, a VARIO® bemu­tatótábla-tartó rendszeren át, egészen a polccím­kézésig tudnak megoldást biztosítani.

A SZERVEZET ETTŐL VÁLIK GÖRDÜLÉKENYEBBÉ

A DURABLE már 2010-ben a lean bevezetése mellett döntött, ami óriási sikert aratott. A folyamatok kialakí­tásánál saját termékeit használva, felhasználói szintű tapasztalatokra szert téve fejlesztette tovább aktuális kínálatát. A folyamatok jelentősen gördülékenyebbé váltak, s megtapasztalhatták, hogy a logisztikai zsebek megfelelő használata segíti a lean folyamatok biztosí­tását. A felhasználás során rövid idő alatt javulást ta­pasztalhattak az átfutási idők, a készletek, a beállítási idők, a szállítási teljesítmény és a belső készletkezelés terén is. A széles termékválaszték nemcsak a folyama­tok és az eljárások optimalizálásában segít, hanem a költségek csökkentésében is.

INGYENES SZOFTVER, AMELLYEL KÖNNYEBBÉ VÁLIK A TERVEZÉS

Az ingyenesen elérhető DURAPRINT® tervezőszoft­ver óriási segítséget jelent a személyre szabott betét­lapok készítésében. A szoftver a DURABLE minden termékéhez használható, amelybe betétlap szükséges. Az alkalmazásban néhány gyors lépésben megtervez­hetők a kívánt kommunikációs sémák, a dizájn kiala­kításában csupán a kreativitás szabhat határt – logók, grafikák és vonalkódok is egyszerűen importálhatók az applikációba. A súgószövegeknek köszönhetően könnyedén eligazodhatunk az online tervezőszoftver felületén. A betétlapok tervezéséhez kiváló választás a DURAPRINT®, néhány egyszerű lépéssel elkészíthető a kívánt dizájn, amelyet gyors exportálást követően már ki is nyomtathatunk.

MIKROPERFORÁLT LAPOK AZ IGÉNYES TÁJÉKOZTATÁSÉRT

A BADGEMAKER® mikroperforált betétlapok számos termékhez elérhetők, pl. névkitűzők, logisztikai zsebek, C-profil mágnesek betétlapjaihoz. Az egyedi méretek előre kialakítottak az A4 formátumú papírlapon, így bármilyen nyomtatóval könnyedén használhatjuk, és nem kell a méretre vágással bajlódnunk.

A DURAPRINT®-ben megtervezett címkék automatiku­san a BADGEMAKER® betétlaphoz igazodnak, így egy gombnyomás választja el az embert a tökéletes címké­től. A betétlapok felületét professzionális nyomtatásá­hoz tervezte a DURABLE, így akár lézer- vagy tintasuga­ras berendezéssel is használhatók.

durable.hu

- Hirdetés -

Sign&Display