A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Egy síkágyas nyomtató képes közel fotóminőséget produkálni?

A HandTop a nagyformátumú digitális nyomtatógépek ismert vezető márkája lett Európában és Magyarorszá­gon is. A gyártó portfóliójában többféle kivitelben érhetők el a különböző berendezések, így tekercses, síkágyas és hibrid LED UV nyomtatók találhatók meg a termékpalettán. A HandTop termékeire jellemző, hogy megbíz­hatóan nagy sebességgel dolgoznak, magas minőségű nyomatokat készítenek és széleskörű anyagtámogatást kínálnak. Az ár-érték arány minden reklámdekorációval foglalkozó vállalkozást foglalkoztat, a Colorposter for­galmazásában megtalálható HandTop gépek teljes mértékben megfelelnek ezen kitételnek, hiszen pontosak, gyorsak, sokoldalúak és alacsony a szervizigényük.

„Rengeteg pozitív tapasztalatot gyűjtöttünk a HandTop márkával kapcsolatosan, számos referenciával ren­delkezünk már a telepített nyomtatók által” – mondja Kubovics László, a Colorposter Kft. ügyvezetője. „Egyes kínai gyártók kifejezetten magas színvonalat képvi­selnek. Közel öt éve jelentek meg a magyar piacon a HandTop nyomtatók, amelyek minőség tekintetében a felső kategóriába sorolhatók. Megbízhatóság szem­pontjából pedig jobbak, vagy egyenrangúak más eddig preferált márkákkal. Ma már elvárás a felhasználók ré­széről, hogy egy 3×2 méretű síkágyas nyomtató szinte egy asztali fotónyomtató nyomatminőségét produkál­ja. A HandTop ezen a téren egyedülálló megoldási le­hetőséget biztosít.”

ISMERT ÉS ERŐS MÁRKÁVÁ VÁLT A HANDTOP

A reklámdekorációs vállalkozások portfóliója kiszéle­sedett az igények bővülésével. A gyártó kifejezetten a digitális UV nyomtatás fejlesztésére specializálódott. A márka népszerűségét az mutatja leginkább, hogy több mint 100 országban van jelen, többek között Amerikában, egész Európában, ezen belül Svájcban, Németországban és Magyarországon. A HandTop nagy jelentőséget tulajdonít az értékesítés utáni támogatásra, amelyet olyan képzett szakemberek­re bíz, mint hazánkban kizárólag a Colorposter Kft., őket közvetlen instrukciókkal látják el az esetlegesen felmerülő szervizkérdésekben.

„A nagyformátumú nyomtatók piacán már évekkel ez­előtt megjelentek a minőségi kínai nyomtatók” – ma­gyarázza Kubovics László. „A HandTop azon márkák közé tartozik, amely képes felvenni a versenyt a nagy és ismert japán és nyugati brandek nyomtatóival is. Hazánkban is egyre népszerűbbek a megfelelőbb (ked­vező) ár-érték aránnyal rendelkező termelőeszközök. Magyarországon jelenleg 11 telepített HandTop UV nyomtató dolgozik.

Elmondható, hogy évek óta szinte meghibásodás nél­kül végzik a feladatukat, viszont magas színvonalú szerviz nélkül elképzelhetetlen lenne a forgalmazásuk és üzemeltetésük. A közvetlen gyártói kapcsolat pedig rendkívül fontos az ügyféltámogatás szempontjából.”A Colorposter a megbízható minőségre építve há­rom év garanciát biztosít minden HandTop nyomta­tóra. A berendezések installálva, betanítva, induló készlettel kerülnek forgalomba. A cég a továbbiak­ban ingyenes online támogatást biztosít a helyszíni szervizek mellett. Kiváló minőségű NAZDAR LED UV termékkel biztosított a gépek festékellátása, amelyet a magas denzitás (fehér is) és jó tapadás jellemez. Felhasználói igénytől függően kemény, félkemény és rugalmas festékek állnak rendelkezésre a Colorposter kínálatában. A LED UV nyomtatókat általában az ala­csony energiafelhasználás – a régebbi hagyományos UV lámpás modellekkel szemben –, valamint alacsony média hőterhelés jellemzi.

MINŐSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY EGY GÉPBEN

A gyártó számos méretválasztékkal rendelkezik a kü­lönböző kategóriákban. A HandTop síkágyas nyom­tatói 1×1,6 métertől 3×2 méter méretű modellekig terjednek. Ezek alkalmasak különböző anyagok nyom­tatására, mint például a PVC, egyéb műanyagok, fém, üveg és fa. A berendezések nagy pontossággal dolgoz­nak, így ideálisak apró részleteket tartalmazó grafikák

előállítására is. A gyártó hibrid modelljei 1.6, 2.5, 3.2 méteres kivitelben kaphatók. Sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé. Mind táblás és tekercses médiák­kal dolgoznak, és széles alapanyag-palettát kezelnek. Azon ügyfeleknek ajánlott ez a modellcsalád, akik sok­féle megrendeléssel rendelkeznek. Jó választás azon vállalkozásoknak, akik a kiváló ár-érték arány mellett a rugalmasságot is szem előtt tartják. A tekercses nyom­tatók 1.6, 3.2, 5 méteres mérettel rendelkeznek. Szé­les anyagválasztékot képesek kezelni, mint például a PVC fólia, banner és textil. Ezek a típusok nagy sebes­séggel képesek dolgozni, és alkalmasak nagy mennyi­ségű nyomat előállítására.

„A régebbi modellek jellemzően Ricoh Gen5, az újabb kivitelek Gen6 és Kyocera nyomtatófejekkel rendel­hetők” – részletezi Kubovics László. Az „UV banding” (sávos nyomtatás) teljesen eltűnt a speciális pontle­rakás révén, így kiemelkedő nyomatképet kapnak a felhasználók. A berendezések színkezelését a Caldera RIP szoftverre bízták, amellyel a legnagyobb színterje­delmet és színegyensúlyt biztosítják a berendezések. A nyomtatók esetében rendkívül fontos, hogy milyen színkonfigurációkkal érhetők el, ezért ezen a területen is kiemelkedő opciókat biztosít a HandTop: 6 szín + fe­hér + lakk. A fejelrendezés egy-, két- és háromsoros. Ha a reklámdekorációs vállalkozás biztonságosan, ki­váló ár-érték arányban kíván dolgozni, a HandTop be­rendezéseit ajánlom!”

A HandTop a FESPA kiállításon fogja demonstrálni nyomtatói tudását. Látogasson el az B2 pavilon, B50 standjára, és tekintse meg az újdonságokat! A FESPA érdeklődőknek vásári kedvezményeket biztosít a ha­zai forgalmazó.

colorposter.hu

- Hirdetés -

Sign&Display