A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

HandTop Hybrid R – UV nyomtató

A HandTop márkát a magas minőség és versenyképes ár-érték arány jellemzi. A legújabb nyomtatási technológia lehetővé teszi a szinte fotominőségű nyomtatást az ipari nyomtatók családjában. A „szürkeárnyalatos” nyomtatási technológia ( változó cseppméret ) és nyomtató fejek nagyon finom nyomatok létrehozására alkalmasak. A hagyományos ipari fejekkel összehasonlítva sokkal több és kisebb méretű képpontból állnak össze a nyomatok mely lehetővé teszi a finom színátmenetek és részletek megjelenítését.

Speciális nyomtatási feladatok :

Bőr nyomtatás
A bőr (és műbőr) az egyik legbonyolultabb alapanyag nyomtatás szempontjából. A bőrök különböző kikészítése, felületi kezelés számos kihívás elé állítja a nyomtatással foglalkozó cégeket. A Ricoh Gen5 fejekhez erre a feladatra biztosítjuk magas rugalmassági mutatóval rendelkező flexibilis festékünket és primer felületkezelő folyadékot, amely nagyszerű tapadást és hosszú távú rugalmasságot kínál ezen a területen.

Üveg nyomtatás
Az üveg nyomtatása mindig is probléma volt, azonban a magas tapadású NAZDAR UV festék és primer segítségével akár hagyományos, akár biztonsági üvegek is nyomtathatók minden probléma nélkül. A laminálásos, dupla rétegű nyomtatott biztonsági üveg gyártásához a lamináló filmhez magas tapadást biztosító és rugalmas festéket tudunk szállítani.

Az R széria Ricoh Gen5 fejekkel van ellátva melyek 7,14 és 21pl cseppméretű képpontokat képesek lerakni. Magas minőségű max. 1200x1200DPI nyomatok hozhatók létre velük.

  • A termékcsaládban 1,6, 2,5 és 3,2 m széles nyomtatók találhatók. Mind táblás ( 50 mm vastagság ) és tekercses médiák nyomtatására alkalmasak.
  • Opcióként választhat LED világítást és antisztatizáló egységet. A LED világítás alacsony hőmérséklete révén extra vékony és speciális anyagokat is képesek vagyunk nyomtatni.
  • Többféle konfiguráció közül választhat 4 szín+fehér, 6 szín+fehér és lakk. A fehér funkció alá, fölé, spot, három rétegű (szines nyomat+fehér+színes nyomat ) stb. lehetőséget rejt.
  • A nyomtató szoftveresen is nagyon jól igazítható a felhasználók igényeihez. CALDERA RIP szoftverrel szállítjuk.
  • Az 1,6 m szélességű nyomtató egysoros, a 2,5 és a 3,2 m széles printerek dupla soros fejelerendezéssel rendelhetők.
  • A média biztonságos léptetése érdekében többzónás vákumrendszerrel rögzíthetők az anyagok a léptető szalaghoz.

globeweb.hu

- Hirdetés -

Sign&Display