A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

COMEC ITALIA – Hónap alkalmazása

November: Gyógyászat

Az elmúlt években az egészség kérdése még fontosabbá vált az emberek életében világszerte. A megelőzés, a kezelés, a gyógyulás folyamata azok a kihívások, amelyekkel az orvostudomány minden lehetséges eszközzel nap, mint nap szembesül.

A Comec Italia már évtizedek óta támogatja a nemzetközi orvosi ágazat nagy szereplőit tamponnyomó gépeivel, biztosítva a pontosságot, a biztonságot, a könnyű kezelhetőséget és a gyorsaságot, mind a csomagolások, mind az olyan orvosi eszközök, mint a katéterek vagy fecskendők esetében.

Mindkét esetben a nyomtatásnak pontosnak és precíznek kell lennie, hogy a felhasználó világosan le tudja olvasni a skálákat, jelzéseket, számokat stb. A COMEC gépei a tamponnyomásos technikának köszönhetően képesek a finom vonalak abszolút tisztaságú nyomtatására, amely bármilyen típusú anyagra és felületre alkalmas, még akkor is, ha az nem síkban van.

A gépeken kívül a Comec Italia minden szükséges eszközt és tartozékot, valamint fogyóeszközöket is szállít: tamponokat, festékeket, nylon- vagy acéllemezeket és kliséket.

További információkért keresd kollégáinkat: https://csh.hu/ajanlatkeres/tamponnyomashoz/

- Hirdetés -

Sign&Display