Utazz velünk térben és időben az idei SignExpon!

Szeretnénk eredeti ötletekkel, inspirációkkal feltölteni, így idén két standon is várunk Téged.

Kíváncsi vagy milyen irányba mennek a piacot meghatározó gyártók?

Olyan vállalatot mutatunk be, akit lehet, hogy már ismersz a múltból, akinek fantasztikus innovatív termékei vannak, és akire bátran alapozhatod a jövődet.
Beszállítóinkat hosszas elemzés után választjuk, hogy a Te igényeidnek leginkább megfelelő alapanyagot tudjunk biztosítani, és ezáltal vállalkozásod mindig naprakész legyen.

Engedd, hogy lenyűgözzön új autódekorációs fóliánk egy mese szép autón! Sőt, ha van kedved akár ki is próbálhatod a helyszínen!

Az ügyfeleid folyton újdonságokat várnak Tőled? Innovatív koncepciókat, trendi alapanyagokat?

Mindenképp itt a helyed! A D10-es standunkon olyan látvánnyal találkozhatsz, amivel ezelőtt még soha.

Standunkat 99,9%-ban saját alapanyagainkból építjük fel! De nem csak a díszletet csodálhatod meg, készülünk még rengeteg belsőépítészeti elképzeléssel, mely garantáltan beindítja a kreatív elmédet.

Sokoldalú alapanyagot keresel, amit a legtöbb munkádnál szívesen használnál?

Győződj meg alapanyagaink sokszínűségéről a saját szemeddel! Összesen 7 helyszínnel várunk Téged. Lesd meg mennyi érdekes környezetben használható fel 1-1 termék! A D10-es standunkon találkozhatsz tökéletesen egyszerű koncepcióktól kezdve, újragondolt, ikonikus múltbéli elemeken át, ultramodern terekkel, futurisztikus elképzelésekkel kültéren és beltéren egyaránt.

De ne aggódj, nem hagyunk eltévedni a jövő forgatagában, csapatunk 3 napon keresztül kalauzol Téged térben és időben!

Természetesen gépekből sem kell hiányt szenvedned!

Ha még nincs HP Latex nyomtatód mindenképp nézd meg a standunkon, hiszen most 2019.04.30-ig 1.000.000 Ft+áfa kedvezménnyel cserélheted le régi nyomtatódat egy HP Latex 365,375,560 vagy egy 570-es modellre.

Bevezetünk Téged a Mutoh világába a 1624x eco-solvent nyomtatóval, mely kategóriájában a legjobb nyomtatási minőséggel bír.

A legtöbb alapanyagunk nyomtatható eco-solventtel, latexel és UV-val is! Így a Mutoh 1638UH sem maradhat ki a SignExporól.

Ha a nagyformátumú digitális nyomtató-beruházáson már túl vagy, de még nem tudod, hogy lesz igazán költséghatékony az utófeldolgozásod a feliratok, táblák és display-ek területén?

Az R20-as standunkon a helyed! 

 A Summa F1612 vágóasztal  sokoldalú, megbízható és termelékeny.

Gyere, és találd meg a legjobb eszközöket a Jövőd építésére!