A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Utazz velünk térben és időben az idei SignExpon!

Szeretnénk eredeti ötletekkel, inspirációkkal feltölteni, így idén két standon is várunk Téged.

Kíváncsi vagy milyen irányba mennek a piacot meghatározó gyártók?

Olyan vállalatot mutatunk be, akit lehet, hogy már ismersz a múltból, akinek fantasztikus innovatív termékei vannak, és akire bátran alapozhatod a jövődet.
Beszállítóinkat hosszas elemzés után választjuk, hogy a Te igényeidnek leginkább megfelelő alapanyagot tudjunk biztosítani, és ezáltal vállalkozásod mindig naprakész legyen.

Engedd, hogy lenyűgözzön új autódekorációs fóliánk egy mese szép autón! Sőt, ha van kedved akár ki is próbálhatod a helyszínen!

Az ügyfeleid folyton újdonságokat várnak Tőled? Innovatív koncepciókat, trendi alapanyagokat?

Mindenképp itt a helyed! A D10-es standunkon olyan látvánnyal találkozhatsz, amivel ezelőtt még soha.

Standunkat 99,9%-ban saját alapanyagainkból építjük fel! De nem csak a díszletet csodálhatod meg, készülünk még rengeteg belsőépítészeti elképzeléssel, mely garantáltan beindítja a kreatív elmédet.

Sokoldalú alapanyagot keresel, amit a legtöbb munkádnál szívesen használnál?

Győződj meg alapanyagaink sokszínűségéről a saját szemeddel! Összesen 7 helyszínnel várunk Téged. Lesd meg mennyi érdekes környezetben használható fel 1-1 termék! A D10-es standunkon találkozhatsz tökéletesen egyszerű koncepcióktól kezdve, újragondolt, ikonikus múltbéli elemeken át, ultramodern terekkel, futurisztikus elképzelésekkel kültéren és beltéren egyaránt.

De ne aggódj, nem hagyunk eltévedni a jövő forgatagában, csapatunk 3 napon keresztül kalauzol Téged térben és időben!

Természetesen gépekből sem kell hiányt szenvedned!

Ha még nincs HP Latex nyomtatód mindenképp nézd meg a standunkon, hiszen most 2019.04.30-ig 1.000.000 Ft+áfa kedvezménnyel cserélheted le régi nyomtatódat egy HP Latex 365,375,560 vagy egy 570-es modellre.

Bevezetünk Téged a Mutoh világába a 1624x eco-solvent nyomtatóval, mely kategóriájában a legjobb nyomtatási minőséggel bír.

A legtöbb alapanyagunk nyomtatható eco-solventtel, latexel és UV-val is! Így a Mutoh 1638UH sem maradhat ki a SignExporól.

Ha a nagyformátumú digitális nyomtató-beruházáson már túl vagy, de még nem tudod, hogy lesz igazán költséghatékony az utófeldolgozásod a feliratok, táblák és display-ek területén?

Az R20-as standunkon a helyed! 

 A Summa F1612 vágóasztal  sokoldalú, megbízható és termelékeny.

Gyere, és találd meg a legjobb eszközöket a Jövőd építésére!

- Hirdetés -

Sign&Display