SignExpo: A kínálat frissítése az igények kielégítése érdekében

A Signdepot Europe Kft. digitális nyomtatással, reklámgrafikával, lézergravírozással és ipari lézervágással foglalkozik. A vállalatot fiatalos, dinamikus csapat alkotja, amely a professzionális szakmai tanácsadáson túl minden esetben kellő rugalmassággal és maximális segítőkészséggel áll a partnerek rendelkezésére. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Szabó Zsombor, a Signdepot Europe Kft. ügyvezetője nyilatkozott magazinunknak.

„Minden esetben azt a koncepciót képviseljük, hogy nemcsak egyetlen termékre koncentrálunk, hanem a reklámiparon belül minél több gépet mutatunk meg. Jelen esetben lézergravírozó, illetve kis és nagy formátumú transzfernyomtatókat prezentálunk a szakmai érdeklődőknek” – magyarázza Szabó Zsombor.

A DTF (Direct to Foil) rendkívül népszerű technológiává fejlődött a közelmúltban. Az eljárás során a speciális vízbázisú festék és a ragasztópor hőkezelés hatására összeolvad, ezáltal homogén fedőréteget hoz létre. A nyomtatás PET filmre történik, amelyet hőprés segítségével vasalnak fel a textiltermékre, legfőképpen pólók felületére. A DTF rendszer által felvasalható grafikákat gyártanak ipari teljesítménnyel és minőségben. A minták színhelyesek, élénk színekkel rendelkeznek, valamint kifejezetten tartósak, a mosásnak ellenállóak.

„Sokszor felmerül a kérdés, ha valami kedvezőbb árú, akkor alacsonyabb minőséget képvisel-e, vagy kompromisszumokat kell-e kötni egyes területeken. A Signdepot portfóliójában megtalálható berendezések esetében törekszünk arra, hogy a partnereinket semmilyen hátrány ne érje. Az általunk forgalmazott gépek kategóriájukban azt a minőséget képviselik, amelyet a partnereink elvárnak. A felmerülő igényeknek megfelelően olyan új márkák jelennek meg kínálatunkban időről időre, amelyekkel biztosítani tudjuk a gyártóvállalatok megfelelő működését” – összegzi Szabó Zsombor.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin