A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Akár 700 négyzetméter egy óra alatt

Az MNA Group Kft. gépbemutatót tartott telephelyén, az egyik leghatékonyabb multifunkcionális poszter-és plakátnyomtató, a HP PageWide XL PRO termék­család, valamint kiegészítői kerültek górcső alá.

Még mielőtt mélyebben belemerülnénk a nyomtató­család elemzésébe, érdemes a vállalatról néhány szót ejteni. Az MNA irodatechnika szervizeléssel foglalko­zott, ebből nőtte ki magát, és mára kisebb láncolattá duzzadt. A digitális nyomdai szolgáltatások bővülésé­vel a Xerox, Konica Minolta, Epson és HP gyártók gé­peivel dolgoznak, s idővel az alkatrészek beszerzését is ők végezték. A fejlődésük jelenlegi állomásán a fő profiljuk a multifunkcionális másoló- és nyomtatóbe­rendezések értékesítése, bérbeadása, üzemeltetése és szervizelése.

„Kis csoportokban szoktuk megrendezni a bemutató­inkat, ezáltal hatékonyan és részletesen tudjuk átadni a legfontosabb információkat a gépeinkkel kapcsolat­ban” – mondja Takács Szabolcs, az MNA Group mar­keting vezetője. „Portfóliónkban újdonság a PageWide XL PRO család, amelyre a hangsúlyt fektetjük ezen az eseményünkön is. Paramétereit tekintve egyedülálló ebben a szegmensben, és számos területen felhasz­nálható. Többek között plakátok és részletgazdag terv­rajzok készíthetők vele, emellett a termelékenysége is rendkívül meggyőző.”

A HP PageWide XL PRO termékcsalád nyomtatói ki­emelkedők e területen. A kis példányszámú, rövid életciklusú nyomatok előállítása területén verhetet­len minőséget és gyorsaságot produkál. A géppel táblákra, kartonokra vagy papírra (A2-től B0-ig) akár 10 milliméter vastagságig lehet nyomtatni. Magyaror­szágon kizárólag az MNA Group forgalmazza.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display