A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo 2022: Bemutatkozik az MNA Group!

Az MNA Group Kft. azoknak a hazai digitális nyomdai vállalkozásoknak kínál egyedi, ugyanakkor komplex megoldást, akik fokozni szeretnék a hatékonyságukat, növelni a termelékenységüket és a profitot. Mindezt innovatív eszközökkel, teljeskörű kellékanyag- és alkatrészellátással, valamint országos lefedettségű, komoly szervizháttérrel.

A szolgáltatások között szerepel az új és a felújított eszközök értékesítése, bérbeadása, valamint a partnercég eszközeinek üzemeltetése és szervizelése. 450+ partner bizonyítja, hogy az MNA Group Kft. kiváló nyomtatókat és másolókat biztosít irodai, mérnöki és nyomdaipari felhasználásra egyaránt.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon?

Az MNA Group Kft. legújabb termékei a HP PageWide XL PRO nyomtatók, melyekre kizárólagos értékesítési jogosultsága van a cégnek. A HP PageWide XL PRO nyomtatók a kis példányszámú poszter-, plakát- és tervrajznyomtatás nagy sebességű, költséghatékony megoldásai tekercsre, íves alapanyagokra és táblára. Érdemes kiemelni, hogy ezek az új generációs digitális nyomtatók optimalizálva vannak a komplex feladatokra, akárcsak az automatizált megoldásokra. Ezeknek köszönhetően a HP PageWide XL PRO digitális nyomtatók több feladatra is használhatók, számos kiegészítővel rendelkeznek, valamint jelentősen kisebb az operátori, emberi erőforrás igényük.

Az MNA Group Kft. másik termékcsaládja a Xerox digitális nyomdagépeivel a vágott lapos digitális nyomdagépek és ipari nyomtatók legszélesebb portfólióját kínálja a piacon. A lapadagolós digitális nyomdagépek ideálisak a grafikus kommunikációhoz és a kereskedelmi nyomdák nagy sebességű, nagy volumenű nyomtatási feladattípusaihoz, ideértve a könyvkiadást, a tranzakciós nyomtatást, a célzott reklámleveleket, a csomagolást és a fotónyomtatást.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

Amennyiben hatékony, innovatív és folyamatos háttértámogatással ellátott digitális nyomtatómegoldásokra van szüksége, keresse az MNA Group Kft.-t: https://mnagroup.hu

Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display