A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A titokzatos táblák nyomában – alusignFIX megoldások

Képzeljük el, hogy belépünk egy impozáns irodaházba. A fényűző recepciót elhagyva elindulunk a folyosón, de hamarosan elbizonytalanodunk. Hol van a tárgyalóterem? Hol találjuk meg a HR osztályt?
Kétségbeesetten kutatunk valamilyen útmutatásért, de hiába. A falak üresen merednek ránk.
Ekkor észreveszünk egy apró, letisztultan fénylő fémlapot a folyosó végén. Közelebb lépünk, és elolvassuk a rajta lévő feliratot: „Tárgyalóterem – 2. emelet, balra”. Megkönnyebbülve elindulunk a tábla által jelzett irányba, és hamarosan megtaláljuk a keresett helyiséget.

A történetünk jól mutatja, hogy az információs táblák és névtáblák mennyire fontos szerepet játszanak az irodaházak, szállodák, közintézmények és a modern létesítmények életében. Nem csupán esztétikai elemek, hanem igazi útmutatók, amelyek segítik a látogatókat a tájékozódásban.
De vajon mi a titkuk ezeknek a tábláknak? Mi rejlik a professzionális megjelenés mögött?
A válasz a gondos tervezésben és kivitelezésben rejlik. A táblák anyaga, mérete, stílusa, tartalma és nyomtatási technikája mind-mind befolyásolja a funkcionalitást és az esztétikai értéket.

Mi az alusignFIX és miben nyújt segítséget?

A professionális alusignFIX egy innovatív, moduláris, információs táblarendszer, amely tökéletes és tartós megoldást biztosít a megfelelő tájékoztatáshoz.
A rendszer rendkívül sokoldalú, és bármilyen igényhez igazítható, legyen szó irodákról, üzlethelyiségekről, közintézményekről, szállodákról, ipari létesítményekről vagy akár lakóépületekről.

Az alusignFIX táblarendszer választható SÍNES és SIMA kivitelben, attól függően, hogy a feliratot milyen formában kívánjuk megjeleníteni.

A SÍNES információs profilokba a felirat, logó vagy grafika bekerülhet, nyomtatott papírbetéten, tetszőleges színű gravírozott táblán, direkt UV nyomtatott axpet fólián. Így professzionális minőségben, egyedileg elkészített, színes és kreatív információs tartalmakat lehet megjeleníteni.

A SIMA információs profilokra a felirat, logó vagy grafika felkerülhet, plottervágott fóliából kasírozva, vagy nyomtatott vinyl fóliával, illetve direkt UV nyomtatással az alumínium felületre. Így egy letisztult, modern és elegánsan megjeleníthető információs tartalmat tudunk kialakítani.

A táblák mérete az információ mennyiségétől és a kívánt látványtól függően alakítható. A standard választék mellett egyedi méret is elérhető az alusignFIX kínálatában.

Milyen felhasználási területei lehetnek az alusignFIX táblarendszernek?

Az alusignFIX információs rendszerek a bejárati frontok, irodahelyiségek, üzletfrontok, osztálytermek, orvosi rendelők, hivatalok, üzemi területek, útbaigazítási helyszínek, főbb információs pontjain biztosítanak megfelelő tájékoztatást.
Az információs tartalmak cseréjéhez nincs szükség szakemberre, a tartalom egyszerűen és gyorsan aktualizálható.

A tábla céljától függően változhat a tartalom. Az információs táblákon feltüntethető a cégnév, logó, nyitvatartási idő, szolgáltatások listája, csengetési rend, helyiségek elhelyezkedése, fontos információk és üzenetek. A névtáblákon feltüntethető a név, beosztás, elérhetőség és fénykép.

Miért érdemes az alusignFIX táblarendszert választani?

Stílusos, letisztult és modern megjelenésükkel, a táblák tökéletesen illeszkednek bármilyen irodai, szállodai, közintézményi vagy ipari környezethez.
Kompakt méreteikkel, a táblák kis helyen is elférnek, így a korlátozott méretű felületekre is beilleszthetőek.
Az információs táblák különösebb műszaki beavatkozás nélkül, ragasztókorongos rögzítéssel, egyszerűen és gyorsan felhelyezhetőek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, így tartósságukat hosszú évekig képesek megőrizni, ezáltal is biztosítva az esztétikus megjelenést.

Az alusignFIX információs és névtábla modellek esztétikus, stílusos és tartós megoldást kínálnak az információkihelyezésre. A moduláris felépítésnek és a könnyen cserélhető tartalmaknak köszönhetően a táblák gyorsan, egyszerűen az igényekhez igazíthatók. Az alusignFIX termékcsalád széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a tökéletes megoldást.
Ha professzionális megjelenésű és tartós információs táblákra, névtáblákra vagy ajtótáblákra van szüksége, az alusignFIX tökéletes megoldást nyújt.
alusignFIX
info@colop.hu

- Hirdetés -

Sign&Display