A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Bemutatkozik az R+C!

Mutasd be, kérlek, pár mondatban a vállalkozásotokat!

Cégünk, az R+C Zrt. a rendszerváltás után, ’91-ben alakult (akkor még kft.-ként) a világ egyik jelentős bélyegzőgyártójának, az osztrák COLOP Stempelerzeugung Skopek GmbH & CO. KG termékeinek a forgalmazására. Az akkori gazdasági környezetben rendkívüli igény mutatkozott a választékban lévő bélyegzős termékek iránt.

A kezdeti sikerek, a szakmai vásárokon és a szaksajtóban az állandó jelenlét nemcsak megszilárdította a cég piaci helyzetét, hanem a vevők körében addig ismeretlen új értékesítési formák bevezetését is lehetővé tette.

Emellett az amerikai Epilog lézergravírozó és vágógépek forgalmazásának kezdetével új üzletággal bővült a cég, ami kiegészült a Rowmark gravíranyagokkal, majd évekkel később az Alusign moduláris információs rendszerekkel.

A 2000-es évek közepén a kft.-ből a társasági forma váltása után részvénytásaság lett.

2008-ban, hosszas tárgyalásokat követően licenszszerződést kötöttünk a csúcsminőségű japán Xstamper mikrocellás bélyegzők készítésére, mely szigorúan ellenőrzött körülmények között, japán technológiai folyamatleírás alapján történő gyártást jelent.

2012-ben az R+C Zrt.-t megvásárolta az osztrák COLOP Stempelerzeugung Skopek GmbH & CO. KG, mely a világon mintegy 120 országban van jelen, 10 európai országban saját tulajdonú COLOP disztribútorral.

2014-ben a cégünk tovább bővítette termék- és szolgáltatáspalettáját az ANTRA-MARK Kft. megvásárlásával, majd beolvasztásával. Az ANTRA-MARK termékek reklámeszközök, bolti kellékek és bemutatótermi tartozékok széles választékát ölelik fel.

Arra törekszünk, hogy minden olyan területen, ahol jelen vagyunk, a lehető legteljesebb, folyamatosan bővülő választékkal és szolgáltatások egész sorával, tanácsadással, oktatással segítsük elő partnereink sikeres munkáját.

Hosszú évek óta cégünk rendelkezik az ország legnagyobb bélyegző- és az egyik legnagyobb gravíranyag-raktárkészletével. A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai tudás minél teljesebb átadására és ügyfeleink igényeinek követésére.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon?

Látható lesz többek között a reddot díjnyertes COLOP e-mark tintasugaras, mobiltelefonos applikációval szerkeszthető mini nyomtató, ami egy kreatív eszköz irodába és otthonra. Ehhez a vonalhoz kapcsolódnak a FLUX lézergravírozók, amit jól használhatnak alkotók, dizájnerek, klubok, iskolák, de jó a garázsba vagy kis cégeknek is. Alapesetben egy számítógépen kívül nincs is szükség másra a használatukhoz. Így már nemcsak a cégek kiszolgálására koncentrálunk, hanem szeretnénk elérni mindenkit, aki egy kicsit is kreatív, alkotni akar, és ehhez keres gépeket, anyagokat.

Bemutatjuk még az Epilog lézergravírozó és vágógépek közül a Fusion Edge gépcsalád legkisebb tagját, ami a nagytestvérei összes előnyös tulajdonságával rendelkezik: óriási sebesség és gyorsulás, okostelefonokhoz hasonlóan egyszerű, tabletnyi méretű érintőképernyős vezérlés, kifinomult CAM program. A professzionális vonalhoz tartozik még a Reiner elektromos bélyegző, melynek legújabb tagját, a JetStamp 1025 készüléket mutatjuk be. A készülék alkalmas vonalkód, QR kód generálására és nyomtatására, valamint szöveg, dátum, idő, sorszám és grafika nyomtatására, nedvszívó és nem porózus felületekre is.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

A koronavírus-világjárvány alaposan felbolygatta a világgazdaságot, és még inkább a vásárlói szokásokat. Ez sokakat elgondolkodtat, hogyan tovább, hiszen a korábbi módokon már nem feltétlenül lehet a vevői igényeket maradéktalanul kiszolgálni. Így most sokan keresnek új gépeket, anyagokat, technológiát. Másrészt felértékelődött a tudás transzferszerepe, ezért egyre jobban értékelik vásárlóink, hogy nemcsak megvásárolhatnak tőlünk valamit, hanem oktatás keretében friss, új technológiai tudást is kaphatnak tőlünk.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a SignExpónak?

Reméljük, sok látogató lesz, de még fontosabb, hogy minél többen legyenek, akik nyitott szemmel és az újdonságokra éhezve járják végig a kiállítást.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

A világ őrült tempóban változik. Cégünk egy folyamatosan megújuló, mégis stabil pont tud maradni partnereink részére.

Gyertek el és ismerjétek meg az R+C-t a SignExpo S30-as standján!
Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display