A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Te igényed, a mi megoldásunk

A Guandong bemutatja: Digital Connection 2023

„Üdvözöljük 2023-ban: a kiváló kapcsolatok évében.” Ezzel a Digital Connectiont idéző szlogennel mutatja be a Guandong a 2023-as kollekciót, mely interaktív és multimédiás gyűjtemény a Különlegességek Szakértői által kínált nyomdai megoldások széles skálájából.

A teljes választék alkalmazási területek és felhasználási igények szerint műszaki adatlapokkal, képekkel és az új Digital Cornerrel kerül bemutatásra, amely lehetővé teszi a multimédiás tartalmakról szerzett ismeretek további bővítését. “A fast food, a fast fashion, a fast charge korszakában elérkezett az idő, hogy ehhez a trendhez mi is kapcsolódjunk” magyarázza Edoardo Elmi, a Guandong alapítója és elnöke. “Bekapcsolódunk a természet és a minőség ritmusába, egy előnyösebb fejlődés érdekében”. Ehhez az elképzeléshez igazodva az új Digital Connection fókuszba állítja a kínálat erősségeit, amelyeket kifejezetten a vizuális kommunikáció és a belsőépítészet igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki.

A Digital Connection nem egy egyszerű katalógus. Egy valós munkaeszköz, amelyet a láncolat összes résztvevője részére hoztak létre: a viszonteladóktól a nyomdászokig, az építészektől a szerelőkig, a designereken át egészen a végső felhasználókig. Hogy a termékek közötti keresés egyszerű és közvetlen legyen, a különböző nyomdászati anyagok felhasználás szerint kerülnek bemutatásra. Már a tartalomjegyzéktől kezdve minden átlátható, amely “A te igényeid” kérdésre “A mi megoldásunk” válasszal felel. A katalógus elérhető nyomtatott és digitális változatban is, ahol elég a tartalomjegyzékben a kiválasztott termékre klikkelni, és máris olvasható a vonatkozó oldal leírásokkal, hitelesítésekkel, képekkel, technikai adatokkal és a digitális cornerrel, ahol tanulmányozható az info point és a megfelelő fotógeléria.
A Guandong által fémjelzett termékek közös pontja a S.O.S.tenibilità azaz a fenntarthatóság, amely megjelenik mind az egyre inkább újrahasznosítható és környezetbarát felhasznált anyagok széles skálájában, mind pedig a cégen belüli és kívüli zöld kezdeményezésekben. Ezek részletes leírása az alábbi Kiadványban található.

A 2023-as Digital Connection zászlós hajója a Dotty kollekció, amely üvegek és falak dekorlására szánt különleges anyagokból áll. Ezek felragasztása és eltávolítása az öntapadós felületének és a Scarico d’Aria® technológiának köszönhetően nagyon egyszerű. Rendkívül sokrétűek, akárcsak az M&F Visual-Comm termékcsalád megoldásai, kombinálhatóak a Magnetico és Ferro rendszerekkel, így egy szempillantás alatt átalakítható bármilyen környezet vagy felület. A One Way Vision vinilek teljes választékát kínálja ideiglenes lamináláshoz és dekorációkhoz.

A katalógus segítségével felfedezhető a teljes Customer Journey Map, amely során megismerhető az összes olyan Touch Point, amellyel a Guandong bármilyen formában kapcsolatba lép a teljes láncolat különböző szereplőivel.

Az elméleti ismeret mellé a Guandong gyakorlati ismereteket is állít. A forgalmazóknak, nyomdászoknak és végső felhasználóknak olyan marketing eszközök nyújtanak segítséget, amelyek segítenek a legmegfelelőbb alapanyagok kiválasztásában és annak egyedi felhasználásában. Ezek közé tartozik Sample & Pocket Collection, amely valódi tematikus, zsebméretű (14x24cm) kézzel fogható mintákon keresztül mutatja be a Guandong megoldásai által kínált alkalmazási lehetőségeket.

„A Guandong Italianál minden egyes tevékenység középpontjában az ember áll” teszi hozzá Edoardo Elmi. “Az új Digital Connection is azt a törekvésünket bizonyítja, hogy nem állunk meg egy egyszerű katalógusnál, hanem megosztunk egy olyan know how-t, amelyen az általunk kínált megoldások alapulnak. Számunka az együttes növekedés a legfontosabb feladat a mindennapokban.

Guandong

- Hirdetés -

Sign&Display