A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A papír világa – Középpontban a kreativitás és a fejlődés

A Paperworld az írószer- és irodai termékek világméretű éves rendezvénye Frankfurtban. A szakvásárt a Christmasworld és a Creativeworld eseményekkel együtt rendezik, így kínál tematikusan illeszkedő termékcsoportokat, beleértve a szalagokat, csomagolásokat és kreatív anyagokat.

A Paperworld egy kereskedelmi irodai és egy magánhasználatra szánt írószerszektorra osztható, minden alkalomra és minden igényt kielégítő, változatos kínálatot nyújt. A kiállítók ezrei mutatnak be egyedi és fantáziadús ajánlatokat a márkás irodaszerektől kezdve a papírig, az iskolai cikkekig és a mindennapi személyes használatra szánt íróeszközökig, így bepillantást engednek a következő év összes közelgő iparági trendjébe. A Paperworld Frankfurt 2024 jellemzően nagy tömegeket vonzott, legutóbb több mint 140 országból 30 000 szakmai látogatója volt.

Az írószerekkel, íróeszközökkel és irodaszerekkel kapcsolatos termékek a Paperworld Messe Frankfurt 2024 kiállításon két független helyszínen szerepeltek: az egyik helyen az írószertrendek, a másikon a kreatív irodaszerek.

Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display