A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Neschen easy dot PET-fólia mostantól további szélességekben is kapható

A Neschen easy dot PET-fólia átlátszó L-UV lehetővé teszi az üvegfelületek vonzó és innovatív kialakítását anélkül, hogy a környezetet terhelné – írja a Large Format Review.

Az új, 106,7 és 160 centiméteres kiegészítő szélességekkel most még hatékonyabbá és rugalmasabbá tehető a gyártás. A kevesebb levágásnak köszönhetően a hulladék mennyisége tovább csökken. Egy újabb „zöld pont” a Neschen öntapadós, PVC-mentes nyomófóliájának.

Az átlátszó nyomófólia a vegytiszta reklámokhoz

A vízbázisú és oldószermentes easy dot ragasztástechnológiának köszönhetően a PVC-mentes easy dot innováció kiváló lehetőséget kínál üveg- és ablakfelületek beltéri dekorációjára, mivel a nem nyomtatott területek teljesen átlátszóak. Tartós és rövid távú kivitelezés is lehetséges, hiszen a gyors, buborékmentes felhordás mellett a könnyű eltávolítás sem jelent gondot. A kirakatok belső oldalára – tükörnyomtatással – felhelyezve a tartósság sokszorosára nő, mivel így védett a környezeti hatások és a vandalizmus ellen.

Igény esetén az easy dot PET-fólia átlátszó L-UV matt PP hátlappal is kombinálható. A fehér speciális fólia laminálásként szolgál, és maradéktalanul helyettesíti a teljes felületű fehér nyomtatást. Ezáltal tintát, időt és pénzt takaríthatnak meg a gyártók, így ideális az átlátszó hordozókkal való környezetbarát kompozit alkalmazásokhoz.

A HP tanúsítvánnyal rendelkező easy dot PET-fólia transparent L-UV a legjobb eredmények elérése érdekében latex és UV tintákkal különösen tartós nyomtatási eredményeket tesz lehetővé magas minőségben. A fólia rendkívül stabil, azaz nem jellemző rá a zsugorodás.

Az easy dot PET transparent L-UV ökológiai tulajdonságai

Mivel a Neschen mindig a környezetvédelem szem előtt tartásával fejleszti termékeit, az új easy dot fólia PVC-mentes is. A PVC termékekhez képest mintegy 25 százalékos anyagmegtakarítást tesz lehetővé, és jelentősen csökkenti a hulladék mennyiségét. Ez az új szélességekkel még tovább csökkenthető.

Az EN 13501 tanúsítvánnyal a polimerfóliáknál elérhető legjobb tűzvédelmi osztályba, B-S1, d0-ba sorolható. Az easy dot PET transparent L-UV 106,7, valamint 137,2 és 160 centiméter szélességben kapható.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

Kövess minket a közösségi oldalainkon is:
Sign&Display Facebook,  Sign&Display Instagram,  Print&Packtech Facebook,  Print&Packtech LinkedIn

- Hirdetés -

Sign&Display