A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Zünd Experience Days 2017

36 országból több mint 350 látogató fogadta el a Zünd meghívását és vett részt a cég története során első alkalommal a svájci altstätten-i központjában megrendezett Zünd Experience napokra. A rendezvényre a márka régi és leendő vásárlói egyaránt ellátogattak azért, hogy felfedezzék és megvitassák a Zünd remek új alkalmazásait és az azokban rejlő üzleti lehetőségeket.

A kreatív alkalmazások, sokoldalú feldolgozási metódusok, és a kis szériás, illetve egyedi gyártásokat kiszolgáló hatékony munkafolyamatok iránt egyre növekszik a kereslet. Ezzel egyidőben a nyomdai szolgáltatók keresik a terjeszkedés és a meglévő üzleti modelljük variációs lehetőségeit, ami által új piacokra léphetnek. Mindezen érdeklődések kiszolgálására állította össze Experience Days sokszínű programját a Zünd, a digitális nyomtatás felé terelve a figyelmet.

Számos érdekes beszélgetés és prezentáció világított rá a digitális vágási technológia fontosságára a már meglévő gyártási folyamatokban. Megoldásokat mutattak be a megfelelő gamut elérésére POP termékek gyártásához, illetve a digitális textilnyomtatás, és annak utómunka feladataihoz. A látogatók kifejezetten kíváncsiak voltak a Zünd Cut Center ZCC 3.0 és a Zünd Design Center ZDC 3.2 szoftverek és munkafolyamat megoldások legújabb frissítéseire.

- Hirdetés -

Sign&Display