A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Zünd Experience Days 2017

Több, mint 350 látogató érkezett 36 országból a svájci Altstätten-be, a Zünd központjába, a Zünd Experience Days 2017 háromnapos rendezvényére. Az eseményen a jelenlegi és leendő ügyfelek iparági szakértőkkel és Zünd felhasználókkal ismerhették meg az új alkalmazásokat és vitathatták meg az új üzleti lehetőségeket. A kreatív alkalmazások, sokoldalú feldolgozási módszerek és a hatékony kis sorozatszámú termelés iránti igény egyre növekszik. Ugyanakkor a nyomtatási szolgáltatók folyamatosan keresik a meglévő üzleti modellek kibővítésének és diverzifikálásának, valamint az új piacokra való bejutásnak lehetőségeit.

A Zünd Experience Days 2017-ben egy főként digitális nyomtatással foglalkozó, sokoldalú programot mutatott be, melynek célja ezen érdekek teljes spektrumának lefedése volt. A bemutatók és előadások olyan témákat érintettek, mint a digitális vágás integrálása a meglévő gyártási munkafolyamatokba, különböző megoldások a digitális projektek előállításához, valamint a digitális textilnyomtatás és -megmunkálás legújabb eredményei és eszközei.

 

A nemzetközi közönség részletes információkat kapott a Zünd változatos vágószerszám kínálatáról és megismerhette a Zünd Cut Center ZCC 3.0 és Zünd Design Center ZDC 3.2 szoftverek és munkafolyamat- megoldások legújabb frissítéseit. A bemutatótermekben és az előadások során a Zünd bemutatta a széleskörű, moduláris rendszereinek legújabb ki- egészítőit, melyek mindegyike a fel- használók számára nélkülözhetetlen eszközt kínál az innovatív alkalmazásokhoz és hozzáadott értéket a vég- felhasználók számára.

A hagyományos vágási folyamatok bemutatása mellett a látogatóknak lehetősége volt megismerni az új LM 100 W lézer modult, a teljesen automatizált, nagy teljesítményű marórendszert és a szintén teljesen automatizált karton és display alkalma­zásokat. Az OCC Over Cutter Camera bemutatását nagy érdeklődés kísérte. A grafika pozícionálása a vágófelületre az OCC segítségével az idő töredék ré­sze alatt megtörténik, a hagyományos a gép hídjához rögzített kamerarend­szerekkel összehasonlítva.

„A Zünd Experience Days 2017 egye­dülálló lehetőséget kínál számunkra, hogy megismerjük a világ minden tá­járól érkező vendégeinket, és megmu­tassuk a digitális vágás sokoldalúságát. A rendezvény központi eleme azon­ban a vevőinkkel kialakított felbecsül­hetetlen személyes kapcsolat volt. Ez egy tökéletes lehetőség, hogy többet tudjunk meg ügyfeleink igényeiről – az egyetlen mód arra, hogy biztosak le­gyünk abban, hogy továbbra is olyan megoldásokat kínálunk, amelyek tel­jes mértékben megfelelnek elvárása­iknak.” – mondta Oliver Zünd, a Zünd Systemtechnik AG vezérigazgatója. (x)

- Hirdetés -

Sign&Display