A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

XXV. PNYME FLEXO SZIMPÓZIUM

2023. március 2-3. Tiszaújváros

A nagysikerű 2022-es FLEXO SYMP rendezvény folytatásaként a rendezvény idén visszatér a kora tavaszi ütemezéshez. A flexo-terület szakembereinek népszerű rendezvénye idén 25. alkalommal kerül megrendezésre, amely jubileum idén egyúttal egybeesik a PNYME 75 éves fennállásával is.

A résztvevőket idén is igen gazdag szakmai programmal és színvonalas üzemlátogatásokkal várjuk. A házigazdáink (CNI Kft. és a Taghleef Industries Kft. (szervezés alatt) kapcsán foglalkozunk a kiemelt nyomdai alapanyagokkal és a BOPP fóliával. Két neves vendég-előadónk a vezetés illetve a vállalat növekedésével kapcsolatos témákat járja körbe. Beszélünk majd a Flexo piac egyik meghatározó termékéről, a címkéről és ráhangolódunk az Interpack 2023 szakkiállításra.

A rendezvény helyszíne az ország legújabb wellness szállodája a Tisia Hotel&Spa**** Superior, amely közvetlen összeköttetést biztosít az ország egyik legszínvonalasabb wellness komplexumával, a Tiszaújvárosi Gyógy-és Strandfürdővel.
A pénteki üzemlátogatások helyszínei a CNI Kft. és a Taghleef Industries Kft. (szervezés alatt) lesznek.

Tervezett előadók:

Bojár Gábor – Miért lettem vezető?
Magyar vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég, a Graphisoft Park és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója. Bojár Gábor szerint egy vállalkozónak lételeme a verseny – ha ez nincs, a cég nem tud megfelelően fejlődni. „Mi se teherként éljük meg – dolgozzunk, vállalkozzunk, versenyezzünk!”

Krausz Zoltán – Csúcstámadás vállalatépítéssel
Előbb vagy utóbb minden sikeres vállalkozás növekedési korlátba ütközik. A valódi kérdés az, hogy cégtulajdonosként felismeri-e ezeket a korlátokat és megkezdi a felszámolásukat. Konkrét középvállalati példákon és tulajdonosok történetein keresztül mutatja be a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő, hogy mások hogyan jártak sikerrel, vagy hogy mit tanultak elkövetett hibáikból. www.vallalatepites.hu

További tervezett előadók:
Bánfalvi Zsolt (Bauer+Bauer)
Falussy Levente (DMP-Plusz Kft.)
Kovács Tibor (CNI Kft.)
Máté Szilvia (BD-Expo Kft.)
Sipos Balázs (Sipospack Kft.)
Varga Margit (MONDI Szada)

További információ, az esemény HONLAPJÁN érhető el!

PNYME

- Hirdetés -

Sign&Display