A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

XXIX. PNYME Nyomdász Vándorgyűlés és GPwA Zöld Minikonferencia

2022. október 27-28. Debrecen

Debrecen szívében, Nagyerdőn találkoznak újra a nyomdász szakma képviselői, ahol idén az Alföldi Nyomda Zrt. és a Kartonpack Zrt. (pénteki üzemlátogatások helyszínei) által gyártott termékek inspirálták az esemény szakmai programját.

A gasztronómiai élmények mellett igazi szakmai csemegékkel készülünk. A GPwA 2022. Zöld Minikonferencia és Díjátadó-t követően a Vándorgyűlés előadásai következnek. Az első szekció előadásainak fókuszában a könyv áll. Foglalkozunk a könyv mai társadalmunkban betöltött szerepével, az aktuális könyvpiaci helyzettel és ezen nyomdatermék jövőjével. Sor kerül egy ünnepélyes könyvbemutatóra is, amelynek egy-egy példányát az Alföldi Nyomda ajándékaként minden vendég megkap.

A konferencia második részében a csomagolóanyagokkal foglalkozunk. A papír- és kartonpiaci aktualitásokon túl beszélünk a falt-karton termékek piacáról, a friss és ropogós Fach-Pack újdonságokról és trendekről.

A második napon az üzemlátogatást biztosító vendéglátónk az Alföldi Nyomda Zrt. lesz. Az utóbbi évek sorozatos high-tech fejlesztéseinek és a tradicionálisan kimagasló szakértelmének köszönhetően, kijelenthetjük, hogy hazánk legjelentősebb könyvgyártó üzemét tekinthetjük meg. A Kartonpack Zrt. személyében pedig egy professzionális és innovatív faltkarton gyártó mutatkozik be, aki elsősorban a gyógyszeres dobozok gyártására specializálódott.

TERVEZETT PROGRAM

2022. október 27. (csütörtök)

10.00 – REGISZTRÁCIÓ AZ AQUATICUM DEBRECEN TERMÁL & WELLNESS HOTEL****-BAN (CÍM: 4032 DEBRECEN, NAGYERDEI PARK 1.)

10.30 – 12.30 GPWA ZÖLD MINIKONFERENCIA ÉS DÍJÁTADÓ A HOTEL „JUPITER” TERMÉBEN

12.00 – 14.00 EBÉD A HOTEL ÉTTERMÉBEN

14.00 – 18.00 KONFERENCIA-ELŐADÁSOK A HOTEL „JUPITER” KONFERENCIATERMÉBEN

Az előadások még véglegesítés alatt állnak, várhatóan október 3-ig kihirdetésre kerül, amelyet hírlevél formájában is publikálni fogunk. Az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb hírek és információk elérhetőek az egyesület honlapján. (www.pnyme.hu)

KÖZBEN KB. 15.40 – 16.20  KÁVÉSZÜNET

18.00 – 20.30 BARÁTI BESZÉLGETÉSEK, SZAKMAI ESZMECSERE, WELLNESS

20.30 – BANKETT-VACSORA AZ AQUATICUM DEBRECEN TERMÁL & WELLNESS HOTEL ****-„JUPITER” TERMÉBEN

2022.október 28. (péntek)

9.30– AUTÓBUSZOK INDULÁSA AZ ÜZEMLÁTOGATÁSOKRA A HOTEL NAGYERDŐ ELŐL (4032 DEBRECEN, PALLAGI ÚT 5.)

Parkolás: kb. 50-60 autó tud parkolni a Hotel Nagyerdő zárt parkolójában díjmentesen, a többi jármű a szomszédos Oláh Gábor utcában parkolhat. A két busz körjáratban közlekedik és mindkét helyszínt érintve a Hotel Nagyerdőhöz érkezik vissza.

9.40 – 12.20 ALFÖLDI NYOMDA ZRT. ÉS KARTONPACK ZRT. ÜZEMLÁTOGATÁS – Az üzemlátogatás csoportokba osztva, vezetéssel történik. Az üzemek területén a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök használata szigorúan tilos! Maszk viselésére vonatkozó szabályok az éppen aktuális rendelkezés szerint.

12.30 – EBÉD A HOTEL NAGYERDŐ ÉTTERMÉBEN (4032 DEBRECEN, PALLAGI ÚT 5.)/ HAZAUTAZÁS

Az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb hírek és információk elérhetőek az egyesület honlapján.

www.pnyme.hu

- Hirdetés -

Sign&Display