A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

WindowSight, a technológia és a vizuális művészeteket egyesítése az ISE23-on.

A modernség és az esztétika összekapcsolása a katalán főváros szívében: a kiállítás Barcelona innovatív szellemiségét tükrözi.

Az ISE és a WindowSight egyesítik erőiket, hogy egyedi légkört varázsoljanak a 2023-as ISE során. Az együttműködés eredeti célja, hogy a 8-as teremben felavatásra kerülő, új “Sound Demo Rooms” -ot népszerűsítsék. A fő folyosó feldíszítésével kívánnak emlékezetes élményt szerezni minden egyes látogatónak. Kiállítóként való számos részvétel után, WindowSight egy nagy lépést előre téve a tavalyi 5 m2 -es stand helyett egy 1000 m2-es folyosót tölt meg. Korábban még nem látott, egyedülálló 4 napos kiállítást megrendezve csatlakozik, mint egyetlen Katalán startup az ISE Hivatalos Beszállítói közé.

A projektről – A WindowSight 30 világhírű művésszel és fotóművésszel együttdolgozva álmodott meg 30 kiállítást, 540 remekművel, exkluzívan erre az eseményre. A 100 méteres sétáló folyosó oldalait összesen 36(18-18) Samsung digitális kijelzővel megtöltve, óránként egyszerre 2 kiállítás tekinthető meg. Minden egyes kiállítás összesen kétszer lesz bemutatva a hét során. A látogatók többek között olyan művészek lenyűgöző munkáit tekinthetik meg, mint Gerd Ludwig, Tim Laman, Cinta Vidal, Babak Tafreshi, Iris Scott, vagy John Stanmeyer. A művekről és az alkotókról pedig további kijelzők nyújtanak kiegészítő információt.

Mindezek nem csak feldobják a teret, hanem értékes kikapcsolódást is biztosítanak a nyüzsgő esemény során. A kedves látogatók abba is betekintést nyerhetnek, hogy a vizuális művészetek és a fotográfia mindennapjaink részévé tételének milyen pozitív hatásai lehetnek a modern, felgyorsult társadalmunkra.

A kiállítások január 31-től február 3-ig 10:00 és 18:00 óra között, az ISE teljes időtartama alatt látogathatóak a 8-as teremhez vezető folyosón. Az ingyenesen megtekinthető esemény minden látogatónak különleges vizuális és  kulturális élményt ígér.

Számos más mellett a kiállítások az alábbi változatos témákat mutatják be:

  • Milyen hatással lehet az ember a bolygónkra, a NatGeo fotósa, George Steinmeitz „Feed the Planet” kollekcióját mutatja be.
  • A National Geographic fotóriportere, a híres nagy macska rajongó, Steve Winter „The Tigers Next Door” című kollekcióját hozza el. Amely Joe Biden elnököt arra késztette, hogy 2022 december 20-án aláírja a nagy macskákra vonatkozó közbiztonsági törvényt.
  • Teresa Llordés fekete-fehér fotóival emeli ki a Katalán „Ipari Örökség” szépségeit.
  • Jordan J. Lloyd „The Past Brought to Life” című gyűjteményével éleszti újjá és színesíti meg a múlt történelmi képeit, olyan jeleneteket ábrázolva, mint az ikonikus Normandiai partraszállás vagy Martin Luther King „Van egy álmom” című beszéde.

„Sikerült azon szemlélet és koncepció mentén megszerveznünk ezt a projektet, amire a saját platformunk is épül : tévén keresztül biztosít korlátlan hozzáférést a vizuális művészetekhez, hangsúlyozza a művészet és a fényképészet erejét , olyan kiemelkedően fontos témákkal foglalkozva, mint például Steve Winter története. “ – Oriol Rosset, WindowSight társalapító és COO.

A látogatóknak lehetőségük lesz mindent megtudni a kiállításokról és magukról a művekről, amiket akár saját otthonukba, munkahelyükre is magukkal vihetnek. Minden kollekció, alkotás, művész és minden releváns információ ami kiállításra került az esemény során, bárki számára ingyenesen elérhető a Windowsight applikációban, több mint 200 művész és 12 ezernél is több alkotás mellett.

WindowSight-ról – A Terrassában (Barcelona) alapított WindowSight egy olyan online streaming platform, amely a vizuális művészeteket világszerte mindenki számára elérhetővé teszi, és amely bármely televíziót vagy digitális kijelzőt műalkotásokkal képes megtölteni.

Mindazért, hogy segítsen a felhasználóknak a hangulatuk alapján testre szabni a környezetüket, illetve új vizuális ingerekkel kapcsolja össze őket a mindennapjaik során, amik többek között javítják a közérzetet, enyhítik a stresszt, sőt a 32%-kal növelik a produktivitást.

Zolnay Dávid, Business Development
david@windowsight.com
+36304427702

- Hirdetés -

Sign&Display