A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

VersaUV LEC2 és S-Series sorozat

A Roland DG idén év elején mutatta be két legújabb termékét, a VersaUV LEC2 UV tekercses nyomtató/vágógépét, illetve a VersaUV LEC2 S-Series UV síkágyas nyomtatót, amelyek már hazánkban is rendelhetők.

A Roland DG idén év elején mutatta be két legújabb termékét, a VersaUV LEC2 UV tekercses nyomtató/vágógépét, illetve a VersaUV LEC2 S-Series UV síkágyas nyomtatót, amelyek már hazánkban is rendelhetők.

VERSAUV LEC2330, LEC2640 UV NYOMTATÓ/VÁGÓK

Az UV nyomtatást és vágást új szintre emelve a VersaUV LEC2-330/640 páratlan nyomtatási minőséget, pon­tos színvisszaadást, integrált precíziós vágást és széleskörű nyomathordozó-komp atibilitást biztosít. A LEC2-330 762 mm, a LEC2-640 pedig 1625 mm nyomtatási szélességet kínál a különféle felhasználói igé­nyek kiszolgálására, optimális nyomtatási minőséggel, valóban meggyőző UV nyomtatási technológiával, min­denféle nyomdai vállalkozás részére. Készítsen realisz­tikus csomagolás-mintadarabokat, prémium címkéket, izgalmas signokat, megragadó display állványokat, kü­lönleges grafikákat!

A LEC2 SOROZAT LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGAI:

  • Prémium minőségű nyomatok: az új ECO-UV EUV5 festékek, a legújabb nyomtatófej és a nagy telje­sítményű LED-lámpák kombinációja optimalizálja a nyomtatási minőséget a legapróbb részletekig.
  • Minden egyben megoldás: nyomtatás, vágás, kon­túrvágás, perforálás, lakkozás és dombornyomás egyetlen eszközzel, igény szerint.
  • Időmegtakarítás: Biztosítson gyors megtérülést felhasználásra azonnal kész nyomatokkal.

Paul Willems, a Roland DG EMEA üzletfejlesztési és termékmenedzsment igazgatója a LEC2 sorozatról elmond­ta: „Tisztában vagyunk vele, hogy a nyomdai szolgáltatók számára nagy előny származik az UV technológia által kínált nyomtatási sebességből, az egyszerű munkafolya­matokból, illetve rövid gyártási időkből. A LEC2-330 és 640 modellek újabb bevételi lehetőségeket biztosítanak, a tekercses és félmerev nyomathordozók feldolgozása, illetve a nyomdai termékek még jobb minősége révén.”

BEÉPÍTETT PRIMER

A LEC2-330 és 640 nyomtatókba beépített primer nagy pontossággal vihető fel a nyomathordozókra, a kimagasló nyomathordozó-kompatibilitásért.

Olyan opcionálisan elérhető kiegészítők, mint a TB-30 feszítőrúd és az ET-30 kiegészítő asztal teszik alkalmas­sá a LEC2-330-at olyan kihívással teli anyagok nyom­tatására, mint a vékony filmanyagok, a kontúrvágású címkék vagy a hullámkarton-csomagolás. A szélesebb LEC2-640 vonzó megoldást kínál számos bel- és kültéri alkalmazáshoz.

FESTÉKKONFIGURÁCIÓK MINDEN VÁLLALKOZÁSNAK

A kivételes és prémium értékű nyomtatáshoz a leg­újabb ECO-UV EUV5 festékek használatával a LEC2-330 és 640 túllép a CMYK színeken.

LAKKFESTÉK

Különleges textúrájú hatások hozhatók létre, példá­ul szimulált dombornyomás és formalakkozott felü­letek formájában. A nagy áttetszőségű fehér festék lehetővé teszi átlátszó anyagok nyomtatását. VERSAUV LEC2 SSERIES SÍKÁGYAS NYOMTATÓK – SOKOLDALÚSÁGRA TEREMTVE

A VersaUV LEC2 S-Series síkágyas nyomtatók a lehető legsokoldalúbbak, hiszen a nyomathordozók és tár­gyak óriási választékára képesek nyomtatni, legyen szó rugalmas vagy merev alapanyagokról. Egyaránt alkalmasak olyan sign-gyártók, ipari nyomdák és cso­magolásgyártók számára, akik differenciált bevételi források, rövidebb gyártási folyamat, illetve költség­hatékonyabb működés iránt érdeklődnek.

A 4 síkágyas nyomdagépből álló S-sorozat több kü­lönféle méretben és konfigurációban érhető el, annak érdekében, hogy minden gyártási környezetnek és elvárásnak megfeleljenek. Alapvetően két nyomta­tási szélesség érhető el: 762 mm és 1625 mm, 3 asz­talhosszúsággal (F200, F300 vagy F400 – utóbbi kettő kizárólag az 1625 mm nyomatszélességű LEC2-640S modellhez), mindez kifejezetten komoly, 200 mm nyomtatási magassággal. A rugalmasság iránti foko­zódó piaci igényt felismerve a Roland DG az S-széria gépeit igény szerint méretre szabott asztallal is kínálja.

Paul Willems elmondta:

„A VersaUV LEC2 S-Series síkágyas nyomtatók ideálisak azok számára, akik korábbi asztali UV tárgynyomtató­jukat szeretnék nagyobbra cserélni, vagy korábbi Ro­land S-széria felhasználók számára, akik szeretnének belépni az UV nyomtatás világába, illetve azoknak is, akik az ipari léptékű termelést tűzik ki célul. A konfigu­rációk sokoldalúsága egy sereg izgalmas alkalmazást tesz lehetővé, amelyek egytől egyig új bevételi lehető­ségeket kínálnak.”

plotterservice.hu

- Hirdetés -

Sign&Display