A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Végtelen CNC router megoldás a sign gyártók számára az AXYZ-tól

A több mint 30 éve működő AXYZ International a világ egyik vezető CNC router rendszerek és CNC kés rendszerek gyártója, amely a hosszú tapasztalatát kihasználva legújabb gépével új sztenderdet alkotott az ár-érték arány, konfigurálhatóság és hosszú élettartam terén – ezért legújabb router gépük méltán kapta az AXYZ Infinite –azaz „végtelen” típusnevet.

Az AXYZ gépcsalád legújabb tagja konfigurálható egy, dupla vagy tripla fejjel, mellyel az alkalmazások sokkal szélesebb körét képes ellátni a grafikai és digitális nyomtatási iparágak számára.

A már megszokott, robosztus fém vázrendszer mellett, az AXYZ Infinite számos újítást is tartalmaz, amelyek növelik a jelenlegi termelékenység szintjét. Ezek közé tartozik az újratervezett fejkocsi, amely lehetővé teszi sokkal hosszabb alapanyagok megmunkálását, illetve a rendszeres szerviz tevékenység egyszerűbb elvégzését, továbbá továbbfejlesztett por elszívó egységet, illetve egy hatékonyabb párásító rendszert, a gép hűtési és kenési funkcióinak ellátására.

Az AXYZ Infinite több különféle méretben érhető el annak érdekében, hogy megfeleljen a különböző gyártási elvárásoknak – a 1524 mm szélességtől a 3270 mm-ig, illetve az 1220 mm hosszúságtól egészen a 15,24 m-ig, illetve különböző magasságokban, hogy több alapanyaggal legyen kompatibilis. A gép lenyűgözően 367.000 különféle konfigurációban érhető el, számos különböző maró/vágó eszköz opcióval, közöttük olyanokkal, amelyek alkalmasak a nyomtatási és vágási applikációkhoz is.

- Hirdetés -

Sign&Display