A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Végre újra kinyithatunk, DE…

…figyeljünk oda az ügyfeleink és munkatársaink biztonságára, amihez a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen!

A különböző területek megnyitása kis lépésekkel történik. Európában és vele együtt Magyarországon is a vállalkozások szigorú higiéniai előírások betartatása mellett készülnek újra vásárlókat, látogatókat, dolgozókat fogadni helyiségeikben. A DURABLE – a modern munkahelyi megoldások éllovasa – szakemberei összeállították az újranyitáshoz elengedhetetlen tudnivalók listáját.

Az újrakezdés a lezárások után nehezebb, mint gon­dolnánk. Szigorú előírásoknak kell megfelelnie azok­nak az üzleteknek, irodáknak és egyéb helyiségeknek, ahol ismételten több ember fog tartózkodni, alapvető feladatokat szükséges elvégezni annak érdekében, hogy sikeresen megfeleljenek a nyitási kritériumoknak. A legtöbb vállalkozás pénzügyi erőforrásai jelentősen csökkentek, s nem tudnak nagyobb beruházásokat végrehajtani – ami az egyik akadálya lehet az újra­nyitásnak. Ezért olcsó és egyszerű megoldásokra van szükség ahhoz, hogy a szigorú higiéniai előírások­nak gyorsan, illetve könnyen megfeleljenek. A DURABLE sokféle megoldást kínál. Portfóliójában megtalálhatók az állandó és ideiglenes jelölések, valamint a padlók, ablakok és ajtók feliratai, legyen az sima vagy tex­tilfelület. A DURAFRAME keretek lehetővé teszik, hogy saját nyomtatású hirdetményeinket igényes körülmények közt függesszük ki, s a tartalmakat bár­mikor, pillanatok alatt cserélhetjük benne. A DURABLE elérhetővé tett számos sablont ingyenesen, hogy partnerei számára megkönnyítse a tájékoztatók kifüg­gesztését. Ez minden felhasználó számára elérhető a www.duraprint.de oldalon. Továbbá a DURABLE kéz­fertőtlenítő adagolók, törlőkendők és érintésmentes hulladéktárolók – például a pedálos kivitelezésűek – javítják a higiéniát, a szemellenzők pedig még nagyobb védelmet biztosítanak, ha maszkkal viseljük azokat.

VILÁGOS MAGATARTÁSI SZABÁLYOK KERETEI KÖZT

Az adott helyiségre vonatkozó magatartási szabályo­kat jól látható helyre függesszük ki, ezzel előre tá­jékoztatjuk a vendégeket az előírásokról. A megjele­nítés professzionális módja a DURAFRAME, amely egy öntapadó keret, s ideális opció az információk színvo­nalas átadására. A dokumentumokat gyorsan belehe­lyezhetjük, és bármikor, pillanatok alatt cserélhetjük a visszahajtható mágneses keret segítségével. A könnyű rögzítés mellett fontos megemlíteni, hogy ugyanilyen feltételekkel távolítható el, s nem hagy nyomot pél­dául a kirakatok üvegén sem. Különböző területeken használhatjuk az A4-es formátumú dokumentumok megjelenítését, akár szobák azonosítására, feliratok és promóciós ajánlatok bemutatására. Ha úgy döntenénk, hogy üvegre helyezzük, nem kell aggódni, mindkét ol­dalán ugyanazt láthatjuk, hiszen a keret kétoldalas. Mérete: 236 × 323 milliméter.

JÓL LÁTHATÓ ÚTVONALAK MENTÉN

Az ideiglenes padlószalagok segítségével kezelhetjük a látogatók áramlását, ugyanis világosan jelzik az út­vonalakat, és felhívják a figyelmet a kötelező fizikai tá­volságtartásra. A biztonságot sokszor a jelzések által érhetjük el. Az ügyfelek, vendégek és munkatársaink védelme rendkívül fontos. Az ideiglenes jelzőszalag tökéletesen alkalmas a biztonsági területek és távol­ságtartási szabályok feltüntetésére. A felhasználásuk számos területen lehetséges, például: szupermarke­tekben, edzőtermekben, szállodákban, éttermekben, töltőállomásokon és ott is, ahol elkerülhetetlen a köz­vetlen fizikai kontaktus a szolgáltatás nyújtása közben, mint a fodrászatok, illetve a gyógytornászok esetében. A felragasztásra kijelölt felületnek sima, szilárd, tiszta, zsír- és pormentesnek kell lennie. Mérete (szélesség, vastagság, hosszúság): 50 × 0,5 milliméter × 15 méter.

Mindenki az újranyitásra koncentrál, viszont rendkívül fontos, hogy megfelelően felkészüljünk, s biztosítsuk az ügyfelek és munkatársaink biztonságát. Ehhez elenged­hetetlen a megfelelő kommunikáció, amit a DURABLE megoldásaival gyorsan és egyszerűen végrehajthatunk.

arazastechnika.hu/durable

- Hirdetés -

Sign&Display