A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Valósággal műtárgy lett az LG legújabb 4K projektora

Az LG CineBeam Qube 4K szinte bármilyen helyiséget stílusos mozivá varázsol

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be legújabb, műtárgyként is értelmezhető projektorát, az egyedülálló LG CineBeam Qube-ot (HU710PB modell). Az új, 4K felbontásban vetítő, kompakt kialakítású modell azonnal mozivá varázsol bármilyen teret, 360 fokban elforgatható fogantyújával pedig könnyen hordozható. A projektor stílusos belsőépítészeti kiegészítőként is helyt áll, szemet gyönyörködtető minimalista esztétikája modern kifinomultságot kölcsönöz bármilyen helyiségnek.

Bár az LG CineBeam Qube az egyik legkisebb projektor lesz a piacon, mégis hatalmas méretű, akár 120 hüvelykes 4K UHD (3840 x 2160) felbontású képet képes vetíteni. Az RGB lézer fényforrással és az LG élvonalbeli képfeljavító technológiáival kivételesen tiszta és pontos képmegjelenítést biztosít 450 000:1 kontrasztaránnyal, miközben színeivel lefedi a DCI-P3 skála 154 százalékát.

Ennek a színhűségnek köszönhetően a filmek és egyéb tartalmak pontosan úgy jelennek meg a vetített képen, ahogyan azt készítőik eredetileg elképzelték: gazdag színekkel és mély feketékkel, amelyek minden jelenetnek mélységet és életteli hatást kölcsönöznek. A kiemelkedő képmegjelenítéshez az automatikus képernyőbeállítási funkció is hozzájárul, amely önállóan optimalizálja a fókuszt, illetve a kép elhelyezését és méretét, így a vetítés minősége minden alkalommal azonnal, külön bajlódás nélkül ideális lesz.

Az LG webOS 6.0 okostévé-platformot futtató CineBeam Qube intuitív módon, távirányítóval vezérelhető, és egyszerű hozzáférést kínál az olyan streaming-szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, a Disney+, a Prime Video vagy a YouTube.[1] Amikor éppen nem valamilyen tartalmat néznek, a projektor falfestés funkcióját használva lenyűgöző digitális képekkel dobhatják fel a szoba hangulatát a felhasználók.

„Az LG CineBeam Qube nagy- és kisméretű terekben egyaránt nagyszerűen használható, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a felhasználók egy új projektor kiválasztásakor keresnek” – mondta YS Lee, az LG üzleti megoldások divíziójának alelnöke és IT-termékekért felelős vezetője. „Stílusosan, sokoldalúan elhelyezhető a térben, és igazi, magával ragadó házimozi-élményt garantál.”

A 2024-es CES kiállítás látogatói január 9-12. között, az LG standján (#16008, Las Vegas Convention Center) tekinthetik meg a CineBeam Qube-ot.

Termékjellemzők:

 

  LG CineBeam Qube (HU710PB)
Felbontás UHD (3840 x 2160)
Fényerősség 500 ANSI Lumen
Kontrasztarány 450 000:1
Méret (Szélesség x Mélység x Magasság) 80 x 135 x 135 mm
Súly 1.49 kg
Fényforrás Lézer (RGB)
Vetítés Képernyőméret 50 – 120 hüvelyk
Vetítési arány (Minimum) 1.2
HDR HDR 10
További alapfunkciók Automatikus képernyőbeállítás
Vezeték nélküli működés Android / iOS rendszerrel
Bemeneti opciók HDMI eARC / USB Type C

 

LG Electronics
www.LGnewsroom.com

[1] A webOS-en elérhető streaming alkalmazások többsége előfizetéssel vehető igénybe. Az egyes streaming-alkalmazások támogatása országonként eltérő lehet.

- Hirdetés -

Sign&Display