A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Váci Kirakatverseny – „Legyen szép és ünnepi!”

Zsűri tagjai:

Sándor Miklós, festőművész, Dekorszövetség elnök

Sárkics Eszter, dekoratőr, tanár, Dekorszövetség titkár

ÉRTÉKELÉS:

A verseny elérte célját, mert a téli ünnepi időszakban megszépültek az üzletek és a kirakatok és kiléphettek a hétköznapi megszokottságból az ünnepi díszítéssel. Nagy öröm megosztani azt a tényt, hogy a kirakat az üzlet arca, a dekorációval hatást vált ki, vásárlásra ösztönöz, de a látványa a városkép része is.

Az Első Váci Kirakatverseny nagyszámú jelentkezőivel példamutató és ösztönző. A lelkes készülődés a versenymunkák nagyobb részén érezhető. Az elbíráláskor ezeket az értékelési szempontokat vettük figyelembe: tisztaság, rendezettség, egyediség, színek harmóniája, ötletesség, üzletek kirakatinál az áru kihelyezés minősége, a jó térkihasználás, a kompozíció összhatása, esti fények.

A fentiek alapján három kirakatot emelünk ki, ezek:

  • Luxury Fashion divatüzlet kirakata. Nevéhez híven elegáns dekorációs kellékekkel díszített a kirakat és a hangulata is az alkalmi jelleget tükrözi. Az áru és a dekoráció vizuális összhangjával éri el az ünnepi hangulatot, amivel kiemelkedik a hétköznapiságból.
  • Amnesia Erika Trend divatüzlet kirakata. Az üzlet a hétköznapi elegáns és divatos stílust képviseli. A kirakat hangulata az üzlet arculatához illeszkedik a színes díszeivel, és az eladótér egyedisége, a csodás feldíszített csillár is látható. A kirakatbabákon látható remek árurendezést külön megdicsérjük.
  • Fortuna Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon. Az üzlet kis kirakata ellenére ügyesen oldotta meg a karácsonyi dekorálást. Az egész portál, és a kirakat fehérbe van öltöztetve, a kirakatban hófehér hercegnő ruha, előtérben havas táj, az üvegen hóval rajzolt grafika. Jó összhatás ettől a „tone in tone” megjelenéstől.

A közönség szavazatok e két versenyzőnél fej-fej mellett haladtak, és mindkettő elképesztő számú szavazattal zárult, csaknem 1000 like-al. Ezért mindkettő megérdemli a közönség díját!

Közönségdíjasok:

  • Design R Studio (Fodrászat)
  • Váci Sport Nonprofit Kft. (Uszoda)

De a többiek is dicséretes igyekezettel álltak helyt.

Várjuk folytatást!

Dekorszövetség

Főszervező: Vác Város Önkormányzata

Köszönjük a versenyen résztvevő cégeknek példamutató munkáját: Styl ékszer, Design R Studio, Fortuna Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon, Játék, divatékszer és táskák, Luxury Fashion, Amnesia Erika Trend, Dubniczki, Kapucni Fehérnemű Szaküzlet, Classic Porcelán Studio, Optika Schulcz, Arcus, Hobbibázis kreatív hobbi és ajándék üzlet, Váci Sport Nonprofit Kft.

Nézzétek meg a A Váci kirakatverseny facebook oldalán a képgalériákat!

- Hirdetés -

Sign&Display