A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Üzletnövelő tartalmakkal frissült a Roland TV

A nagy formátumú nyomtatómegoldásokat kínáló Roland DGA újratervezte korábbi Roland TV szolgáltatását, amelyben egyszerűbb hozzáférni a gyártó termékeiről és alkalmazásairól szóló oktatóvideókhoz. Nemcsak egy böngészhető filmlistáról van szó, hanem különböző kategóriákba sorolt csatornákról. Ezek kínálatában rögzített webináriumok, valamint a Roland eszközök üzemeltetését és a felhasználó üzletének bővítését magyarázó szakértői videók érhetőek el.

A Roland TV-t úgy tervezték, hogy a meglévő és a leendő ügyfelek számára egyszerre jelentsen fejlődő információforrást és inspirációt. A frissített változatban a cég legnépszerűbb gépeit, szoftvereit, kiegészítő eszközeit mutatják be, rávilágítva, hogy hogyan lehet kihozni belőlük a maximumot. Külön szekció foglalkozik ezenkívül az UV-nyomtatásban rejlő lehetőségekkel, a járműfóliázás tervezésének és felhelyezésének technikáival, illetve a nyomdai vállalkozások beindításának vagy felfuttatásának módszereivel. Az újabb és újabb tartalmakat egyébként nem úgy kell levadászni, mint egy agyonokosított webes keresőben, hiszen az egyes érdeklődési körök és kategóriák könyvtáraiba töltik fel, folyamatosan.

„Azt gondoljuk, hogy nemcsak a legmagasabb minőséget és a legproduktívabb technológiát kell garantálnunk, hanem a legjobb ügyfél- és szerviztámogatást is”, indokolta a szolgáltatás frissítését Dan Wilson marketingigazgató. „A Roland TV-n most végrehajtott nagygenerál és a rajta megjelent videógyűjtemény még hasznosabb információkkal szolgál az eszközeink és alkalmazásaink felhasználói számára, ráadásul ingyen. Azért hoztuk létre, mert mindig szeretjük felülmúlni ügyfeleink irántunk támasztott elvárásait.”

Az új webinárium és videógyűjtemény ITT érhető el.

Gábor János, Sign&Display

Forrás: Screen Printing

- Hirdetés -

Sign&Display