A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Üzletkötésre készen! Az újranyitás nagy momentuma

FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2021

Megkezdődött a visszaszámolás az első nemzetközi eseményig. 2019 óta először újra kitárja kapuit a speciális nyomtatás iránt érdeklődők előtt a FESPA. A kiállítók és a látogatók személyes találkozásra, üzleti tevékenységre készülnek a FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2021 eseményen – melyet október 12-15-én rendeznek meg Amszterdamban, a RAI konferencia- és kiállítótermek komplexumában. Különös figyelmet fordítanak a szervezők az aktuális COVID korlátozások fokozatos enyhítésére és a vendéglátással, valamint az elő eseményekkel kapcsolatos szabályozásokra.

Az előrelépések – amelyeket az európai oltási program üteme tesz lehetővé – azt jelentik, hogy két élő FESPA eseményt rendezhetnek Amszterdamban. Mindez a csarnokok és az egyedi kiállítói standok látogatói számának és sűrűségének korlátozása nélkül történik. Ilyen és ehhez hasonló intézkedések, mint például az EU digitális COVID tanúsítványának bevezetése, valamint az utazókra vonatkozó korlátozások és a karanténkövetelmények folyamatos enyhítése számos európai ország között, növelik az üzleti bizalmat a beszállítók és szolgáltatók közt e közösségben. A GLOBAL PRINT EXPO 2021 az ágazatnak 2019 óta az első nemzetközi eseménye, tehát várva várt visszatérésről van szó.

A FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2021 és az ezzel egyidejűleg, valamint közös helyszínen megrendezendő Sign Expo 300 kiállítót foglal magába, több mint 16 000 négyzetméteres területen. Együttesen biztosítják széleskörű kínálatukat a nyomtatott, textil és vizuális kommunikációval foglalkozó vállalkozásoknak. Az eseményen megtalálható lesz a legújabb digitális széles formátumú nyomtatás, szitanyomás, textilnyomtatás és cégtáblák termékinnovációja. A technológiák és anyagok megérintésére, illetve kipróbálására is lesz lehetőség, továbbá személyes szakértői tanácsadás is igényelhető.

A kiállítók közt szerepelnek többek közt: 3A, Agfa, Ahlstrom Munksjö, Brother, Canon Production Printing, d.gen Inc., Durst, Kornit, M&R, Mimaki Europe, OneVision, Roland DG és az STS Inks. A látogatók továbbá számos látványosságot és érdekességet tekinthetnek meg, így a népszerű Printeriors belsőépítészeti kirakatot, valamint a Wrap Masters járműcsomagoló eseményt.

„Ilyen hosszú szünet és sok nehézség után felemelő érzés, hogy végre kevesebb mint három hónap választ el a FESPA élő eseményének kapunyitásától” – mondja Neil Felton, a FESPA vezérigazgatója. „A kiállítók izgatottan várják az eseményt, számunkra pedig megnyugtató érzés, hogy az élő rendezvényekkel kapcsolatos korlátozások egyre inkább enyhülnek, s ennek köszönhetően olyan élményt nyújthatunk, amely a lehető legközelebb áll ahhoz, amit az emberek elvárnak a FESPA-tól. Természetesen ez az év sok szempontból más lesz, mint korábban, de az európai nyomtatással foglalkozó vállalkozások tulajdonosai tudomásunkra hozták, hogy élő eseményekre van szükségük a tervezési és befektetési döntéseik támogatásához. Ezzel a rendezvénnyel a lehető legátfogóbb termék- és alkalmazásbemutatót prezentáljuk, amellyel hozzájárulunk az üzleti fellendüléshez, illetve megalapozzuk a jövőbeli növekedést.”

COVID óvintézkedések

A rendezvényen a szükséges higiéniás intézkedések érvényesek – fokozott tisztasági rendszerrel, számos kézfertőtlenítő berendezéssel és szélesebb folyosókkal. A fizikális érintkezés lehetőség szerint elkerülendő, ezért mindkét eseményre a belépéskor lehetőség nyílik a mobiltelefonon tárolt digitális jegy használatára, valamint a QR-kódokhoz tartozó prospektusok és különböző marketinganyagok elérésére – érdemes a FESPA applikáción keresztül informálódni. A rendezvényen ajánlott a maszk használata, valamint a megfelelő távolság tartása.

A FESPA Global Print Expo 2021 eseményre a regisztráció a www.fespaglobalprintexpo.com oldalon zajlik, és a látogatók a FESM110 kódot beírva 30 euró kedvezményben részesülhetnek belépőjegyükből.

FESPA

- Hirdetés -

Sign&Display