A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ütős együttműködés, ami nagy hatást gyakorolhat a reklámiparra

A vizuális kommunikációs piac egyik kiemelkedő szereplője, a Spandex együttműködési megállapodást jelentett be a Berger Textiles kiváló minőségű textilek gyártójával – adta hírül a Signupdate.

Ezáltal az iparág vezető textilgyártójának innovatív termékeit kínálhatja a Spandex az ügyfeleinek. A termékcsalád négy kivételes terméket tartalmaz: Samba, Lumina, Mozaik és Display.

Ezek a termékek a textiltechnológia élvonalához tartoznak, és forradalmasítják a reklám- és nyomdaipart. Ben Scammell, a Spandex vezérigazgatója ekképpen nyilatkozott: „A Berger Textiles az iparág vezető gyártója, amely ezen a piacon a minőségéről híres. Izgatottak vagyunk a partnerség és a lehetőség miatt, hogy bemutathatjuk ügyfeleinknek a textilek új és izgalmas világát; a termékek akár 3,2 méter szélességben is kaphatók.”

Glen Nunkoo, a Spandex piacfejlesztési menedzsere hozzátette: „A Spandex és a Berger Textiles példamutató partnerségben egyesíti erőit, és kiváló minőségű, innovatív termékeket mutat be az Egyesült Királyság piacán. Izgatottan várom a közös munka kezdetét, és kíváncsisággal tölt el, hogy az együttműködésünk során milyen kreatív megoldásokat kínálhatunk az ügyfeleinknek a Berger Textiles képviselete által.”

A Spandex és a Berger Textiles együttműködése jelentős előrelépést jelent az Egyesült Királyság piacának első osztályú megoldásokkal való ellátásában.

Ez a partnerség egyesíti a Spandex kiterjedt iparági szakértelmét a Berger Textiles kiválóság iránti elkötelezettségével, és végső soron lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kreatív elképzeléseiket határok nélkül valósítsák meg.

Némethi Botond Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display