A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Unity 1805 DTF kezdőszett: Az íves, asztali DTF nyomtatás új dimenziója

A nyomdaiparban napról napra változnak és fejlődnek a technológiák, igaz ez a DTF nyomtatásra is. A korábban nép­szerű Epson L1800-as modell gyártásának leállítása után kérdésessé vált az íves DTF nyomtatás jövője, azonban most már van mindenki számára elérhető megoldás. Az L1800-as modell helyett az 18050-es modell sikeres átalakításával az íves DTF sikertörténete folytatódik. Kínálatunkban Unity 1805 DTF kezdőszettként található meg a nyomtató.

A Unity 1805 DTF kezdőszett nevéből adódóan is, nem csak a nyomtatót tartalmazza, hanem azon felül tartalmaz egy szett alapanyagot (film, festék, ragasztópor), tartalmaz egy portálcát, a szükséges RIP szoftvert és egy szünetmentes tápegységet, mivel a nyomatató kifejezetten érzékeny az áramin­gadozásra. Beszerelésre került egy fém tálca, mely a film mozgását segíti. Továbbá a szett kiszállítását, beüzemelését technikus kollégáink végzik, ahol a helyszínen oktatást is végeznek ezzel biztosítva, hogy partnereink a lehető legtöbbet tudják kihozni a DTF nyomtatásból. A kezdőszett ára 690.000 Ft + áfa.

A Unity 1805 DTF kezdőszett nem csak kinézetében és elnevezésében különbözik elődjétől, az L1800-as nyomtatótól, hanem számos tulajdonságában is. Az egyik legkiemelkedőbb különbség a nyomtatási sebesség, míg korábban 1 A3-as ív nyomtatása akár 15-20 percet is igénybe vehetett – a nyomtatott grafi­ka telítettségétől függően – ez a 1805 model esetében csupán 8-10 perc / A3 ív. A másik kiemelkedő és so­kak számára fontos jellemző a kész nyomatok magas minősége. Ezeken kívül a Unity 1805 DTF nyomtató­ban a korábbiakhoz képest könnyebben cserélhetőek és jobb minőségű alkatrészek kerültek az átalakítás során, illetve külső fehér festék tartály került kiala­kításra. További előnye, hogy ez egy hosszútávon elérhető, új modell, mely professzionális kialkításának köszönhetően egy kompakt rendszer.

A Unity 1805 DTF nyomtató elérhető gépcsere program keretei között, melynek lényege, hogy a már használt, hibás, régi Epson L1800-as nyomtató leadásával a 1805-ös gépet 590.000 Ft + áfa áron van lehetőség megvásárolni, ez továbbra is tartalmazza a helyszíni beszerelést, betanítást és szállítást.

Fontos kiemelnünk, hogy továbbra sem csak egy nyomtatót adunk, hanem egy stabil, megbízható szerviz hátteret biztosítunk, mely munkanapokon folyamatosan elérhető és kollégáinkkal azon dol­gozunk, hogy az évek alatt megszerzett technikai tapasztalatainkkal ügyfeleink munkáját a lehető leg­nagyobb mértékbe segítsük. A szerviz háttér mellett hazai alapanyag készlettel is rendelkezünk melynek köszönhetően folyamatosan tudjuk biztosítani a DTF nyomtatáshoz szükséges, jó és stabil minőségű alapanyagokat.

Amennyiben a Unity 1805 DTF nyomtató felkeltette érdeklődésed további információkat találhatsz róla a weboldalunkon (www.signtrade.hu). Ha pedig bármi­lyen felmerülő kérdésed van ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Sign Trade Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display