A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új technológia a japán gyártótól

SureColor SC-R5010 és SureColor SC-R5010L néven két külön­böző tintakapacitású kivitellel új sorozat bevezetését jelentette be az EPSON. Az új nyomtatókkal produkciós nyomtató válasz­tékát egy teljesen új RESIN, vagyis gyanta alapú tinta megol­dással bővíti a japán gyártó. Az EPSON 160 cm szélességű első gyanta alapú, vízbázisú kültéri tintát használó nyomtatója, hamarosan elérhető lesz a magyar piacon is! Az új modellek pontos, konzisztens színreprodukciót és gyorsan száradó nyo­matokat ígérnek a nyomtatható anyagok széles skáláján.

Csúcstechnológia a fenntartható jövő érdekében

A SureColor SC-R5010 sorozat beve­zetésével az Epson a gyanta alapú tintát használó megoldással bőví­tette produkciós nyomtató választé­kát. A nyomdai szolgáltatók és kreatív tervező ügynökségek környezetbarát módon, és kiváló minőségben gyárt­hatnak különféle dekorációs és kom­munikációs anyagokat.

Az új R sorozat választ nyújt a már meglévő ipari kihívásokra a gyan­ta alapú tintát használó rendszerek használatával, és az Epson sokéves képalkotási, színmenedzsment és alapanyag kezelési innovációira tá­maszkodik, ideális megoldást kínálva a felhasználók számára.

Az új 160 cm (64”) nyomatszéles­ségű nyomtató kimagasló nyomtatá­si teljesítményt és színkontrollt nyújt a PrecisionCore Micro TFP nyomta­tófejnek köszönhetően. A négy hő­mérséklet érzékelő szenzor pontos hőmérséklet szabályzást tesz lehető­vé, amely a teljes felületen színkon­zisztenciát biztosít. Három független fűtőegység (előfűtő / beépített fűtő­egység / utókezelő fűtőegység) biz­tosítja a színek egységességét és a precíz médiakezelést.

Azonnali utófeldolgozás = gyors átfutási idő

A hatékony szárítási és utókezelési fo­lyamat lehetővé teszi a laminálást és az aznapi kiszállítást, így a felhaszná­lók csökkenthetik az átfutási időt.

A tartós PrecisionCore Micro TFP nyom­tatófej pontos és megismételhető szí­neket biztosít az első nyomattól az utol­sóig. Mivel a Piezo nyomtatófejeknél nem fordul elő hő okozta károsodás, a festékcsepp elhelyezés és a csepp­méret konzisztens marad a nyomta­tófej teljes élettartama alatt. Amikor a nyomtatófej cserére szorul, a felhaszná­ló maga végezheti el azt, ezzel növelve a hasznos működési időt és a termelé­kenységet.

A kategóriaelső Automatikus Mé­diafeszítő Rendszer (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC)) rendkívül pontos méretstabilitást nyújt, ami olyan összeillesztett panelek ese­tén fontos, mint pl. a kirakati anya­gok és falburkolatok. Ez a követke­zetes megismételhetőség kevesebb anyagveszteséggel és beállítási idő­vel jár, és hibátlan eredményt nyújt a vásárlónak.

Bármilyen környezetben használ­ható, vízbázisú, gyanta alapú kör­nyezetbarát tinták

Az új 6 színkomponensű UltraChrome RS tintakészlet szagtalan, vízbázisú, gyanta alapú tintákból áll és az azzal nyomtatott anyagok szinte bármilyen környezetben használhatók, legyen az iskola, kórház, szálloda vagy egyéb beltéri létesítmény. A folyamatos tin­taellátó rendszer 1,5 literes tintata­sakokkal utántölthető, amely a köze­pes nyomtatási mennyiségek esetén ideális. Nagy volumenű nyomtatási igényre 3 literesre bővített, nyomta­tás közben cserélhető tintakészlet áll rendelkezésre, amely az SC-R5010L modell esetén érhető majd el.

Richard Barrow, az Epson Europe se­nior termékmenedzsere elmondta:

„Meghallgattuk vásárlóinkat és meg­értettük a gyanta alapú tintát haszná­ló piac minőségre, megbízhatóságra és stabil színteljesítményre vonatko­zó igényeit. Az SC-R5010 bevezeté­sével mindezeknek az igényeknek meg tudunk felelni. Az Epson Eco-sol­vent, és gyanta alapú tintát haszná­ló nyomtatói a reklámtábla, POS és beltéri dekorációs szükségletekre is megoldást nyújtanak.”

Az SC-R5010 főbb termékjellemzői:

  • Epson UltraChrome RS tinta – gyan­ta alapú tinta széles színtérrel
  • Rendkívüli karcállóság
  • GreenGuard Gold, AgBB és French- VOC tanúsítványok
  • Pontos nyomathordozó adagoló és feltekercselő rendszer – tekercsről tekercsre való nyomtatás a kima­gasló termelékenységért
  • Automatikus Médiafeszítő Rend­szer (Ad-ATC) a pontos és stabil nyomathordozó-adagolásért
  • Felhasználó által cserélhető alkatré­szek (nyomtatófej)
  • Újonnan tervezett hármas fűtőrendszer (előfűtés / beépített fűtő­egység / utókezelő fűtőegység)
  • Folyamatos Tintaellátó Rendszer – 1,5 literes tintatasakokkal a közepes nyomtatási mennyiségekhez és két­szer 1,5 literes tintatasakok a nagy volumenű nyomtatásokhoz, nyom­tatás közben cserélhető funkcióval
  • 4.3 inches érintő panel az intuitív működtetéshez
  • Epson Edge Print RIP szoftver az egyszerű üzemeltetés érdekében

További információért keresse mun­katársunkat az alábbi elérhetőségein­ken, illetve tekintse meg az alábbi ter­mékbemutató videót

LFP center Kft.
H-1139 Budapest
Rozsnyai utca 11.
e-mail: sales@lfpcenter.com
telefon: +36 1 452 0088

- Hirdetés -

Sign&Display