A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új távlatokat nyit a Philips led-kijelzője

A Philips Professional Displays Solutions (PPDS) piacra dobta 7000 L-Line nevű kijelzősorozatát, ami az összes eddigi termékénél fényesebb megjelenítést és jobb láthatóságot ígér. Ha igazuk van, az az új beltéri sign-stratégiák lehetőségét is magában hordozza, írja a SignLink.

A PPDS szakemberei úgy vélik, sikerült túlszárnyalniuk a piacot, mind a hagyományos kijelzőméretek, mind pedig a formák és a fényerősség szempontjából, és az új termékszéria a megszokottnál jóval többféle led-installációt is lehetővé tesz. Ha ez még nem lenne elég: a működtetése olcsóbb és biztonságosabb is a hasonló megoldásoknál: a gyártó jelentős energiahatékonyságot és nagyfokú tűzállóságot garantál. A széria készülékei keret nélkül érkeznek, és 1200 cd/m²-es fénysűrűséget produkálnak, így dacolva a kedvezőtlen fényviszonyokkal, például a közvetlen napsugárzással.

Martijn van der Woude üzletimenedzsment-igazgató szerint ezek a kijelzők tökéletes választásnak bizonyulnak irodai környezetben, kiskereskedelmi egységekben és nyilvános helyszíneken.

„A Philips L-Line 7000 sorozat határtalan lehetőségeket biztosít: az ügyfeleink teljes szabadságot kapnak, és a kreativitásuknak tényleg csak a képzelet szabhat határt.”

Jeroen Brants termékmenedzser a biztonságos használatot méltatta: „Ezt a szériát úgy terveztük, hogy a lehető legtűzbiztosabb legyen, és lelassítsa a lángok terjedését. Bevizsgálták a brit, az európai és az észak-amerikai hatóságok is, és kérdés nélkül kiállították a biztonsági tanúsítványát.”

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display