A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új szintre emelkedett a tintainnováció

A Nazdar Ink Technologies a közelgő Labelexpo Mexico 2023 rendezvényen mutatja be legújabb termékeit, amelyek nyomtatási alkalmazásokhoz kínálnak széles választékot – írja a Large Format Review.

A Nazdar 1922-es alapításáig visszamenő tintafejlesztési szakértelemmel és a legfontosabb berendezés-gyártókkal való együttműködésben szerzett tapasztalattal rendelkezik. Ez tette lehetővé a vállalat számára, hogy csúcsminőségű termékeit kedvező áron kínálja. A nagy múltú cég így nem meglepő, hogy részt vesz az idén áprilisban, 26. és 28. között, megrendezendő Labelexpón Mexikóban.

A Labelexpo a dinamikusan növekvő piac kiszolgálására jött létre. A rendezvényen a legmodernebb címke- és csomagolástechnológiákat mutatják be azoknak a nyomdáknak és feldolgozóknak, akik a legújabb nyomdagépekbe, kiegészítő berendezésekbe és fogyóeszközökbe kívánnak befektetni, illetve megismerkednének az iparág legkorszerűbb nyomdagépeivel.

Többéves tapasztalattal rendelkező szakértők fogják itt ismertetni az UV és LED flexó-, UV ofszet- és UV nyomdafestékek, a vízbázisú flexó-, UV és LED szitanyomáshoz nyomdafestékek, valamint az UV és LED lakkok és ragasztók összetételét, amely téren elöl jár a Nazdar vállalkozása.

A Nazdar különösen a legújabb festékeket, bevonatokat és ragasztókat fogja bemutatni. A vállalat emellett új, vízbázisú, rugalmas csomagolófestékeit is itt népszerűsíti majd.

„A Labelexpo Mexico rendezvény nagyszerű lehetőséget biztosít a címke- és csomagolóiparban tevékenykedő vállalkozások számára, hogy többet megtudjanak a Nazdarról és az általunk kínált kiváló megoldásokról. Alig várjuk, hogy Mexikóvárosban találkozhassunk a látogatókkal, és bemutathassuk, miért használják tintáinkat és bevonatainkat világszerte” – mondta Mike Harjung, a Nazdar Ink Technologies alelnöke.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display