A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új színmenedzsment eszköz a Roland DG-től

A Roland DG VW-S1 néven bemutat­ta innovatív denzitométerét. Ezzel az új eszközzel könnyedén állíthatjuk be a színegyezőséget egy adott Roland nyomtatón, illetve több különböző Roland nyomtató között egyaránt.

A VW-S1 egyszerűen használható, USB-n keresztül csatlakoztatható eszköz, amely a Roland VersaWorks 6.8 RIP szoftverének Nyomtató szí­negyeztető funkciójával összhang­ban működik, ami biztosítja egy adott nyomtató nyomatainak színegyező­ségét az idő múlásával, vagy épp az egymással kompatibilis nyomtatók közötti színegyezőséget, például két vagy több ugyanolyan Roland modell között, egyazon festék, konfigurá­ció és nyomtatási beállítások mellett.

- Hirdetés -

A VW-S1 használatával nagy mennyi­ségű nyomtatást készíthetünk több nyomtató használatával, vagy nyom­tathatunk egy nagyobb, bonyolult grafikát két nyomtatóval, vagy egy adott nyomtatóval tudjuk ugyanazt a színegyezőséget produkálni, hosszabb időtartam alatt.

Mindezzel időt takaríthatunk meg, csökkenthetjük a hulladékanyag mennyiségét, és ja­víthatjuk nyomtatási minőségünket – egy a lényeg: a megrendelőink min­den esetben elégedettek lesznek a munkánkkal!

A VW-S1 eszköz kompatibilis a Roland TrueVIS, VersaCAMM, VersaSTUDIO és VersaUV nyomtatókkal, és nyomtató/ vágógépekkel.

- Hirdetés -

Sign&Display