A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új swissQprint bemutatóterem Barcelonában

A swissQprint spanyolországi leányvállalata megnyitotta új bemutatótermét Barcelonában, ahol a látogatók élő demonstrációk keretében ismerhetik meg a Svájcban gyártott síkágyas és tekercses nyomtatók működését.

A koronavírus által előidézett nehéz helyzet ellenére a swissQprint Spanyolország beköltözött új bemutatótermébe, amely már nyitva áll a látogatók előtt egy Nyala 3 síkágyas nyomtatóval végezhető élő bemutatókkal. Ez a nyomtató megfelelően testesíti meg a svájci gyártó díjnyertes, modulárisan alakítható termékpalettáját.

Svájci minőségű nyomtatók

A swissQprint UV inkjet rendszerei az alábbi közös tulajdonságokról ismerhetők meg: svájci minőség, kiemelkedő pontosság és modulárisan alakítható kialakítása. Ami tovább növeli ezen nyomtatók értékét az sokoldalú alkalmazhatóságuk, ugyanis képesek bármely elérhető alapanyagra nyomtatni, de még néhány nyomtatásra alkalmatlannak tűnő anyagra is. A swissQprint kínálatában hat különféle termelékenységű modell érhető el. A cég értékesítési és szerviz képviseletei 40 országban érhetők el, közöttük saját leányvállalattal Spanyolországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Japánban és az USA-ban.

- Hirdetés -

Sign&Display