A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új porkristály ablakfilmet dobott piacra az Avery Dennison

A belső terek átalakítására ajánlott film matt és csillogó kivitelben egyaránt kapható. A privát hangulat őrzésére keresve sem találnánk jobbat ennél a derengő, áttetsző fényhatást garantáló fóliánál. Nyilván speciális enteriőr környezetekhez, például bizalmas beszélgetéseket biztosító tárgyalókhoz vagy éppen orvosi rendelőkhöz ajánlott.

A neves gyártó nagyon figyelemreméltó, nedvesen felhordható és gyorsan, nyom nélkül visszaszedhető anyagot fejlesztett. Az innovatív ragasztóval a fólia áthelyezése vagy későbbi eltávolítása is gyerekjátéknak ígérkezik, és nagyon hasznos, hogy a fólia önmagához nem tapad, magyarán még kevesebb hibalehetőséggel vihetjük fel a kívánt felületre.

 „Az Avery Dennison Dusted Crystal gyorsan leválasztható ragasztója nagyfokú rugalmasságot biztosít a dizájnnak. Ez a pandémiát követő újratervezések során is fontos, hiszen sok vállalat alakítja át az irodaterületeit. Ők nagyra értékelik azokat a termékeket, amelyek nagyobb mozgásteret biztosítanak számukra” – fejtegette Cassandra Yu, az Avery Dennison Graphics Solutions termékmenedzsere. „A ragasztó eltávolíthatósága jól megkülönbözteti a terméket a többi hasonló célú fóliától, hiszen pofonegyszerűvé teszi a terek módosítását” – fűzte hozzá, megjegyezve: a tesztelést végző szakemberek elégedetten állapították meg, hogy a fólia valóban puhán, egy darabban lehúzható a felületekről.

A Dusted Crystalt dekoratív építészeti ablakfóliának szánják, olyan belső terekbe, mint a vállalati tárgyalók, a tantermek, az orvosi rendelők, a vendéglátóipari fogadóterek vagy más helyiségek, ahol például üveg válaszfalakra van szükség. Az Avery Dennison új termékéhez ITT találsz forgalmazót és még több információt.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display