A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új platform a nyomdaipar számára: virtuális drupa 2021. április 20-23. között.

A drupa szervezői néhány hónapja az online térben már havi rendszerességgel szerveznek tematikus szakmai napokat, amelyek során a kiállítók és a kutatóintézetek már előzetesen ráirányíthatják a figyelmet az új termékeikre és megoldásaikra. A drupa preview day-eknek köszönhetően a résztvevők konkrét tervekkel érkezhetnek az április 20-23. közötti virtuális drupa kiállításra.

A virtuális drupa három alapja
Az   új    digitális  drupa  hármas   alapon   nyugszik:   Exhibition Space, Networking Plaza   és  Conference Area. A kiállítói bemutatók alapjában termékvideókat és a közvetlen „standvezetésre”, tárgyalásokra alkalmas webes felületet jelentenek. A Networking Plaza speciális érdeklődési területek lekérdezésével és átfogó szűrőfunkciókkal segíti a kapcsolatfelvételt. A virtuális drupa négy napján online szakmai előadásokat lehet majd hallgatni: több mint 2700 percnyi konferenciaprogram áll a nyomdaipar iránt érdeklődő szakemberek rendelkezésére.

Fókuszban az iparágat leginkább érintő kérdések
A virtuális drupa és a konferencia fókuszában a mesterséges intelligencia, a körforgásos gazdaság, a környezettudatos gazdálkodás, a hálózatba kapcsolt termelés és kereskedelem állnak. Nemzetközileg elismert szakemberek, multinacionális márkák képviselői ismertetik a globális trendeket és a legjobb megoldásokat a nemzetközi szakemberek számára.

Fotó: Messe Duesseldorf, Constanze Tillmann

Az Exhibition Space-en számos nagy világcéget megtalálhatunk a virtuális standokon. A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány cégnév: Heidelberg, Konica Minolta, Komori, Konig & Bauer, DuPont, Windmöller & Hölscher, Leonhard Kurz, ESKO, Müller Martini, TKM, BOBST, Xeikon, Kodak, Mimaki, Kyocera, FUJIFILM, Siemens, Tesa, stb.

A jövő nyomtatása
A drupa már jól ismert fórumai, különbemutatói a virtuális térben is megjelennek. A „drupa cube”, a „touchpoint packaging”, a „touchpoint textile”, a „drupa next age” és a „3D fab+print” mindegyike profi moderátorok által vezetett kerekasztal-beszélgetéseket, előadásokat tartalmaz majd.

Drupa a közösségi médiában
Az aktív Facebook-, Twitter- vagy LinkedIn-felhasználók az elmúlt időszakban már láthatták, hogy a drupa oldalain több mint 100 bejegyzés jelent meg az elmúlt időszakban. Hetente újabb és újabb nemzetközi cégvezetők hívják fel a figyelmet a virtuális drupa-ra, és a 130 már előre bejelentett
élő webes bejelentkezésre.

Kényelmesen, gyorsan – otthonról, vagy saját irodából
Az érdeklődők ingyen regisztrálhatnak virtual.drupa.com oldalon, mint ahogyan már több mint 6000 nemzetközi szakember ezt meg is tette. A konferenciaprogramra, a kiállítók előadásaira már most lehet jelentkezni. Az élőben jelentkező Web Session-k időpontjai átemelhetők az Outlook-ba, így biztosan nem maradnak le egyetlen fontos eseményről sem.

A konferenciaprogram hamarosan ezen a linken lesz elérhető. A regisztráció ezen a linken érhető el.

 

- Hirdetés -

Sign&Display