A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új padlóállványok, amelyeknek mindkét oldala használható

Új, tartós információs állványt mutatott be a DURABLE, amelynek mindkét oldalát használhatják az ügyfelek. A termék A4-es és A3-as méretben kapható, és könnyedén váltható álló, illetve fekvő elrendezés között. A leve­hető keret különböző színekben kapható.

Figyelmeztetések, értesítések, útbaigazítás és egyéb fontos információk hordozója. Aki már használt klas­szikus információs állványokat a helyiség közepén, az már megtapasztalhatta, hogy a klasszikus állvány használatakor csupán az egyik oldalán jeleníthető meg az információ. A DURABLE ezért is kínál alternatívát e szegmensben. Az új DURABLE INFO STAND BASIC egy rugalmas és sokoldalú eszköz, amelynek mindkét olda­la hordozhatja a szükséges információt, emellett pedig álló és fekvő helyzetbe is pozicionálható. Az állvány két méretben kapható, az A4-es és az A3-as lapok kényel­mes elhelyezése érdekében. Az eszköz beszerezhető a szakkereskedőktől vagy a durable.hu weboldalon.

GYORS ÉS EGYSZERŰ FELÁLLÍTÁS ÉS POZÍCIONÁLÁS

Az INFO STAND BASIC percek alatt használatra kész. Az eszközhöz mellékelt DURAFRAME® MAGNETIC in­formációs keretet a fémlemez elejére és hátuljára is rögzíteni lehet. Az így kapott kelléket helyezik el álló vagy fekvő formátumba, melyek közt rendkívül kön­nyen válthat a felhasználó, amikor csak szükségét érzi. Az INFO STAND BASIC bevetésénél a leginkább az egy­szerű felhasználást szokták kiemelni, hiszen csak fel kell állítani az eszközt, belerakni az információt, majd kihelyezni a megfelelő helyre.

A padlóállvány a DURABLE sorozatának szokásos előnyeit is biztosítja, azaz: modern, funkcionális ki­alakítás, a kiváló minőségű tartóprofil magas fokú stabilitása, mindezen felül pedig az alsó lemezt négy csúszásmentes gumival párnázták.

KERETESEN JÓ

Az állványhoz és a fémlemezhez két fekete DURAFRAME® mágneses keret tartozik. Ezek a keretek különféle árnyalatok­ban rendelhetők, beleértve az ele­gáns ezüstöt és az élénk figyelmezte­tő színeket. A biztonsági előírásokat érdemes az élénk keretek használa­tával hangsúlyozni.

Megjegyzendő! A duraprint.eu olda­lon a DURABLE ingyenesen letölthe­tő biztonsági jelzéssablonokat tett közzé.

durable.hu

- Hirdetés -

Sign&Display