A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ÚJ MIMAKI termék innovációk a VIRTUAL DRUPA-n

A Mimaki Europe széles termékportfólióját mutatja be a Virtual Drupa kiállításon április 20-23. között. A gyártó 100-as sorozata áll majd a virtuális stand középpontjában, további remek újdonságok mellett. A Mimaki ezen kívül különleges promóciót is indít bizonyos kiválasztott termékeire – amellyel vonzóbbá kívánja tenni kínálatát azon nyomdák számára, akik e kihívásokkal teli időkben is szeretnék sokszínűsíteni vállalkozásukat. 

A Virtual Drupa célkitűzésével összhangban a Mimaki szándéka az iparág résztvevői közötti kapcsolattartást, és természetesen érékesítési leadek generálását is el kívánja érni a rendezvényen való részvételével és legújabb digitális nyomtatási megoldásainak több alkalmazási terület általi bemutatásával.

„A COVID-19 pandémia által eredményezett jelenlegi körülményekkel szembesülve, sokkal alkalmazkodóbbnak és összetartóbbnak kell lennünk azért, hogy közösen átvészeljük ezt a kihívásokkal teli időszakot.”

– mondta Danna Drion, a Mimaki EMEA marketing managere, majd így folytatta: „Az elmúlt 12 hónap folyamán a Mimaki vezető szerepet vállalt virtuális rendezvényeivel annak érdekében, hogy támogassa partnereit, biztosítsa számukra a hálózatépítés, illetve az oktatás lehetőségeit, és így segítse őket a vírus által támasztott kihívások megoldásában. Az online rendezvények továbbra is központi szerepet töltenek be stratégiánkban, a Virtuális Drupa pedig kulcsfontosságú lehetőséget jelent számunkra, ahol megoszthatjuk szakmai tapasztalatainkat és bátoríthatjuk a nyomdai szolgáltatókat arra, hogy vegyenek részt programjainkon, és közösen keressünk új utakat vállalkozásuk fejlesztésére.”

A márka legújabb, „100-as sorozatszámú” portfóliója lesz a bemutatásra kerülő technológiák közül az egyik legkiemelkedőbb. Ez az új nyomtató sorozat nagy termelékenységet, megbízhatóságot, extrém mértékű rugalmasságot kínál a gyártási portfólió sokszínűsítésére. A Mimaki 100-as sorozat 3 modellből áll, melyek mindegyike számos, a Mimaki által már bevezetett funkciókat tartalmaz, mint például a fúvóka ellenőrző egység, a fúvóka javító egység.

  • Mimaki JV100-160: tekercses eco-solvent nyomtató, amely belépő árszinten kínálja a kiváló minőségű oldószeres nyomtatás lehetőségét.  Ez a nyomtató már a nemrég kifejlesztett, AS5 típusszámú, gyorsan száradó eco solvent festéket alkalmazza, amely elérhető dual CMYK 4 szín módban és 8 szín módban (CMYK Lc Lm vagy Lk). A szürke árnyalat csökkentése mellett az AS5 még nagy mennyiségű tintát használó nyomtatások során képes finom, részletgazdag képek alkotására, ráadásul kiváló karcállóságú, és remek kültéri tartósságú, aminek köszönhetően a nyomdák rengeteg alkalmazást gyárthatnak használatával, kül- és beltérre egyaránt.
  • Mimaki UJV100-160: tekercses UV nyomtató, amely a nagy termelékenységet, extrém mértékű sokoldalúságot és kiemelkedő nyomtatási sebességet kombinálja. Ez a nyomdagép a kifejezetten alacsony árú, UV fény hatására azonnal száradó LUS-190 festéket használja, amely gyorsabb termelést tesz lehetővé anélkül, hogy a nyomatot szellőztetni kellene a nyomtatás után.  A LUS-190 tintával nem csupán PVC, de olyan fedőréteg nélküli anyagokra is nyomtathatunk, mint a PET film, vagy a papír. Ez a nyomtató ideális eszköz azon vállalkozások számára, amelyek most vezetik be az UV nyomtatást gyártási folyamatukba.
  • Mimaki TS100-1600: megengedhető árszínvonalú, kiemelkedő minőségű festékszublimációs nyomtató olyan nyomdák számára, amelyek most akarják felfedezni a festékszublimációs nyomtatást, és bővíteni akarják termelési kapacitásukat. Az 1600 mm nyomtatási szélességű, leggyorsabb módban 70 m2/óra nyomtatási sebességű TS100-1600 1 literes festéktartályokat használ, amelyek segítik csökkenteni a működési költségeket, és stabil, folyamatos működést garantálnak, a ritkább festékcsere miatt. A TS100-1600 számos különféle termékkategória, így divat, soft signage, lakberendezési dekorációs, sportruházati és személyre szabott termékek gyártására egyaránt optimális megoldás.

További információkért látogasson el a www.mimakieurope.com oldalra.

- Hirdetés -

Sign&Display