A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új, különleges és többcélú média a piacon

A Roland DGA bemutatta az ESM-HOLO többcélú médiát, amely ideális beltéri és rövidtávú kültéri alkalmazásokhoz. A gyártó bejelentette, hogy a meglévő prémium kínálatát egy holografikus prizmafilmmel egészíti ki – adta hírül az ink world.

Az ESM-HOLO kiváló minőségű holografikus prizmafólia, amely tartós és könnyen felhelyezhető a felületre, továbbá időtálló ragasztóval rendelkezik. Ideális beltéri és rövidtávú kültéri alkalmazásokhoz, például címkékhez, matricákhoz, csomagokhoz, Pop displayekhez, kirakatokhoz, feliratokhoz és számos egyéb felhasználásra.

„Ez a fényes, figyelemfelkeltő fólia verhetetlen a különleges alkalmakra szánt hirdetések, ünnepi dekorációk, emlékmatricák vagy egyedi, igényes megjelenésű címkék és csomagolások készítéséhez” – mondja Lily Hunter, a Roland DGA vezető termékmenedzsere. „A karácsonyi szezon közeledtével jelentős keresletnövekedést várunk erre az új termékre, mivel kiválóan alkalmas ajándékok és csomagok attraktívvá tételére.”

Mivel az ESM-HOLO rendkívül tartós, ezért laminálás nélkül is kiválóan használható. Azonban akik még időtállóbb anyagot szeretnének használni, azok számára a Roland DGA a GuardLam fényes lamináló fóliát javasolja.

Az ESM-HOLO a VersaSTUDIO BN-20 sorozatú asztali nyomtató/vágó készülékeihez tervezett 15″ x 75′ méretű tekercsben kapható. Emellett 30″ x 75′ méretű tekercsben is árusítják, amely a vállalat 30 hüvelykes vagy szélesebb, nagyformátumú nyomtatóihoz használható.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display